Astro Astrologia zodiilor

Zodiile care nu sunt compatibile

Zodiile care nu sunt compatibileBalanta-Fecioara:

  • Sunt doua caractere atat de diferite, incat nu gasesc nici un numitor comun. Unul vrea sa mearga la munte, celalalt vrea la mare. Unul vrea sa iasa in oras, celalalt vrea sa se uite la televizor. Prioritatile lor in viata difera. Balanta vrea sa o traiasca la maxim, sa simta aventura prin toti porii, in timp ce Fecioara isi doreste sa construiasca o familie si o viata linistita. Din pacate, o astfel de relatie are un sfarsit tacut, cand ambele zodii vor hotari sa mearga pe cai diferite.

Scorpion-Varsator:

  • Combinatia este o bomba cu ceas. Scorpionul nu suporta sa primeasca ordine, in timp ce Varsatorul adora sa isi exercite abilitatea de a lua controlul asupra oricarei situatii. Relatia lor va fi una asemanatoare cu cea de la masa tratativelor, unde fiecare incearca sa il convinga pe celalalt ca varianta lui e mai buna, iar daca nu reusesc, se “dueleaza” in vorbe si actiuni. Sfarsitul relatii va fi zbuciumat, cu multa galagie, regrete si nemultumiri din partea ambilor.

 

Sagetator-Taur:

  • Sagetatorul este o zodie sensibila, care iti poate oferi totul, insa numai daca joci dupa regulile lui. Taurul nu poate sa ii ofere Sagetatorului libertatea de care acesta are nevoie, pentru ca posesiv, iar gelozia lui nu ajuta prea mult la detensionarea situatiei. Degeaba pot fi indragostiti pana peste cap unul de celalalt, daca diferenta de mentalitate este atat de mare. Sfarsitul relatiei va fi o scena dintr-un film de actiune, cu haine aruncate pe geam.

 

Capricorn-Gemeni:

  • Nu sunt doua zodii foarte diferite, chiar au multe puncte in comun, insa ceva nu merge. Ce anume? Simplu: nu exista pasiune, nu exista acea scanteie a iubirii care sa iti faca inima sa tresalte, nu este acel dor care sa-ti macine inima cand unul lipseste. Este o simpla relatie de conventie, parca intre doi prieteni care se cunosc atat de bine, incat nici nu trebuie sa isi mai vorbeasca. O relatie banala care, daca nu are sfarsit, ar trebui sa il aiba.

 

Varsator-Rac:

Racii tind, in multe cazuri, sa exagereze si sa fie foarte protectori, chiar pana la posesivitate, lucru total inacceptabil pentru Varsatori. Acestia din urma sunt foarte independenti si nu tin mortis sa stea in sanul familiei pana la adanci batraneti. Sunt multe subiecte in privinta carora nu se inteleg, iar dorintele lor sunt atat de diferite, incat nici nu isi dau seama de ce sunt impreuna.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu