Beauty quizz Frumusete

Frumoasa la orice varsta cu noua gama elmiplant Hyaluronic Gold

Frumoasa la orice varsta cu noua gama elmiplant Hyaluronic GoldSă fii femeie nu e ușor în era perfecțiunii, însă să te simți bine în pielea ta și să rămâi frumoasă indiferent de vârstă e mai accesibil ca niciodată! Descoperă noua gamă elmiplant Hyaluronic Gold cu 30 de milioane de capsule de acid hialuronic și proteine aurii, special creată pentru tenul matur, care îți va demonstra că vârsta este doar un număr!
 
Formula inovatoare Hyaluronic Gold
 
Îmbogățită cu Booster Hyaluronic, 30 de milioane de capsule de acid hialuronic de umplere, acid hialuronic cu greutate moleculară mică și colagen și cu proteine aurii, polipeptide din orez și mazăre, care cresc sinteza de acid hialuronic, au efect de umplere a ridurilor și reduc petele pigmentare, gama elmiplant Hyaluronic Gold este ideală pentru reîmprospătarea tenului matur, de peste 45 de ani.
 
Ridurile adânci sunt vizibil netezite, volumul feței este refăcut, iar tenul devine mai luminos și capătă un aspect întinerit. Pentru că perioada de aur a frumuseții unei femei este oricând, elmiplant te ajută să arăți bine tot timpul cu noua formulă unică Hyaluronic Gold! Vârsta este doar un număr, iar tu poți să te simți extraordinar în pielea ta în orice moment.
 
Acidul hialuronic cu greutate moleculară mică reține apa în țesuturi, pentru un boost de hidratare, ajută la diminuarea ridurilor și reface elasticitatea pielii. Extractul de orez maturat este bogat în minerale și aminoacizi, reduce petele pigmentare, pentru un ten luminos și reîntinerit. Vitamina B3 oferă pielii un aspect radiant!
 
Îngrijirea completă care încetinește trecerea timpului
 
Încetinește procesul de îmbătrânire a pielii și ține ridurile la distanță cu noua gamă elmiplant Hyaluronic Gold, care redă frumusețea tenului matur.
 
Gama Hyaluronic Gold conține cremă antirid de zi și de noapte, cremă antirid pentru conturul ochilor și serum, ce au grijă de pielea ta și îi oferă un aspect întinerit. Redă luminozitatea pielii, redefinește conturul feței și umple ridurile adânci cu noua cremă de zi antirid elmiplant Hyaluronic Gold. Ca să arăți la fel de tânără precum te simți, frumoasă în orice moment!
 
Completează ritualul de îngrijire cu serumul cu perle Hyaluronic Gold, îmbogățit cu acid hialuronic, extract de orez și vitamina B3. Aplică serumul înainte de crema de noapte antirid și bucură-te de efectele a 30 de milioane de capsule de acid hialuronic și proteine aurii, care au grijă ca pielea ta să își recapete luminozitatea, elasticitatea și aspectul proaspăt!
 
Câștigă un SPA Retreat Vacation
 
Cu noua gamă elmiplant Hyaluronic Gold arăți fabulos și ai șansa de a pleca într-o super vacanță! Cumpără în perioada 24 februarie – 29 martie 2020 orice produs elmiplant Hyaluronic Gold, caută indiciul din video și înscrie bonul pe pagina de Facebook elmiplant, secțiunea concurs. Poți câștiga o experiență de neuitat!
 
Nu lăsa stereotipurile să te definească! Ești frumoasă la orice vârstă, iar elmiplant Hyaluronic Gold este arma ta secretă în fiecare zi pentru a arăta…exact așa cum te simți! Asigură-i tenului tău ingredientele antirid necesare pentru a fi în fiecare zi cea mai buna versiune a ta!
 
Descoperă frumusețea atemporală cu noua gamă elmiplant Hyaluronic Gold!
 

Redactia Egirl.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu