Astro

Femeia Balanta si tabieturile ei!

Femeia Balanta si tabieturile ei!Este nehotarata. Cu greu se poate hotari ce rochii sa aleaga sau la ce restaurant sa mearga. Se cearta cu ea de mii de ori pana sa ajunga la o intelegere. Despica firul in patru pentru ca pur si simplu, nu se poate abtine.
 
Are nevoie de cel putin un an pana sa se adapteze, indiferent ca vorbim de relatie, job sau locuinta. Nu ii plac schimbarile deloc tocmai pentru ca isi creeaza un confort atat de bun, incat nu vrea sa-l paraseasca rapid.
 
Este foarte loiala prietenilor. Nu trebuie sa te miri ca o relatie de prietenie cu o femeie Balanta poate dura o viata intreaga. Si asta pentru ca Balanta intotdeauna isi alege oameni pe care si-i doreste in propria existenta si lupta pentru ei.
 
Cand femeia Balanta ia o decizie, asta este. Nu isi schimba parerea indiferent ce s-ar intampla, pentru ca nu poate fi manipulata sau corupta.
 
Iubeste viata si face tot posibilul sa o traiasca la potentialul ei maxim; se bucura de prezent, dar, in acelasi timp, se pregateste de viitor; este un ascultator minunat si da sfaturi bune. E inconjurata de o aura pozitiva, care o face irezistibila. De aceea are foarte multi prieteni si oameni care tind sa graviteze in jurul ei.
 
Singura mare slabiciune este somnul. Uraste sa se trezeasca de dimineata.
 
Are un talent deosebit in a iesi castigatoare in orice situatie, are argumentele parca pregatite in avans si reuseste sa castige chiar si atunci cand nu are dreptate. Puterea ei de convingere este de-a dreputul fascinanta.
 
Este un caracter pozitiv si doreste sa transmita si celor din jur aceasta energie. Considera ca intotdeauna vietii trebuie sa ii dai un refresh ca sa poti evolua.
 
Are un suflet calm si devotat, iubeste natura si toata frumusetea ei. Asadar, e o fiinta cu o inima atat de mare, incat nu ii incape in piept.
 
Iubeste sa fie independenta, alaturi de un barbat care sa o faca dependenta de el, dar si invers. Iubeste cu toata inima si se ofera in totalitate. Pasiunea o inspira si dragostea o fascineaza.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu