Fashion Quizz Moda

Ochelarii de soare în 2020: Accesoriul all-season care nu lipseste din geanta nimanui

Ochelarii de soare în 2020: Accesoriul all-season care nu lipseste din geanta nimanuiFie că-i asortezi cu ținute florale și pattern-uri jucăușe în zilele de vară sau cu cardiganul oversized din look-ul minimalist pentru care optezi în sezonul răcoros, ochelarii de soare rămân accesoriul pe care îl porți pe toată perioada anului.

Care sunt, atunci, noutățile în materie de eyewear și ce alegem în 2020 să ne dea un aer chic și plin de glam?

Pentru că vrei ca ținuta ta să transmită acel “je no sais quoi”, Videt vine cu noile tendințe din care să ne inspirăm în funcție de stilul nostru și să alegem ramele dorite pentru noul sezon.

1.   Stil modern cu rame transparente

Ochelarii cu rama transparentă sunt una dintre cele mai populare tendințe de ochelari din acest an. Acest model a captat imaginația designerilor de modă de pretutindeni și este transpus într-o serie de colecții vestimentare și accesorii.

Subtile, dar totodată îndrăznețe, ramele de ochelari transparente sunt accesoriul hot din 2020, fie în versiunea clar incoloră, fie prin modelele colorate.

2.   Stil minimalist cu rame albe

Dacă ești în căutarea unui model de ochelari de soare care va juca rolul cărții de vizită pentru evenimentele din 2020, alege o pereche de ochelari de soare cu rame albe.

Optează pentru forma preferată – petite, aviator, cat-eye sau monolentilă – și asigură-te că alegi modelul pe un ton alb imaculat, care va fura orice privire.

3.   Stil vintage cu rame petite

Ramele mici rămân în atenția purtătorilor de ochelari de soare după mai bine de 20 de ani de la perioada lor de glorie. Parcă ieri am fost luate cu asalt de această modă, dat fiind că look-ul vintage cu inspirație Matrix a revenit pe radarul fashionistelor și este pe placul multora dintre noi.

În ultimii ani, casele de modă au propus pentru modelul petite rame rotunde sau în forma cat eye. Dacă te regăsești în acest stil prin piesele și accesoriile vestimentare pe care le achiziționezi, în locul ramelor clasice de ochelari de soare optează pentru modelul petite care se va potrivi stilului vintage chic al ținutei tale.

4.   Stil retro cu rame rotunde

Distrează-te cu ochelarii de soare care-ți accesorizează stilul retro “la virgulă”, printr-o ramă mare și rotundă. Modelele jucăușe revin mereu în trenduri și vei arăta mai în vogă ca niciodată cu accesorii care te transpun în lumea retro vintage a anilor 80.

5.   Stil elegant cu rame futuriste

Pentru că am pășit în 2020, ochelarii de soare futuriști au nevoie de un update. În loc să optezi exclusiv pentru stiluri și modele sportive, află că stilul futurist este mai mult decât atât.

Optează pentru o pereche elegantă, cu rame îndrăznețe, dar potrivite pentru un look business sau office, fără să te oblige să îmbraci piese sau accesorii casual-sport.

6.   Stil contemporan, cu rame aviator supradimensionate

Tendințele modei deschid noi orizonturi prin reinventarea sau combinarea modelelor de ochelari deja existente. Când spunem asta, facem referire la un model hibrid, mai exact cel aviator supradimensionat.

Cadrele ochelarilor cu aspect bold creează un look futurist, dar în același timp clasic, și te vor face remarcată atunci când îi accesorizezi la ținuta aleasă.

7.   Stil urban cu rame monolentilă

Deși un model asociat sporturile de iarnă sau activităților extreme, monolentila a intrat în tendințele fashion, ca accesoriu pentru look-uri casual. Acest model a fost prezentat de mai multe case de modă, care vor să le scoată din tipare pe fashionistele urbane.

Modelul monolentilă poate fi accesorizat la un look distinct urban, cu lentile ombre, cu design fără margini sau cu un cadru metalic și aplicații de-a lungul acesteia.

8.   Stil expresiv cu rame geometrice

Există o varietate de forme tradiționale pentru ochelari – atât lentile, cât și rame, așa că este întotdeauna surprinzător atunci când designerii aleg să se joace cu forme noi care, inevitabil, sunt și mai scumpe de produs.

Dacă vrei să spui o poveste prin ramele alese și să achiziționezi o pereche de ochelari de soare care îți va transforma orice ținută într-una de milioane, acestea sunt ramele care pe care le cauți.

Defineste-ti stilul cu o pereche de ochelari de soare care îți complimentează de fiecare dată look-urile. Clasici, îndrăzneți sau un mix între cele două, ochelarii de soare din acest sezon sunt gata să pornească noi trenduri!

Redactia Egirl.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu