Astro Astrologia zodiilor

Femeia RAC

Femeia RACPasionala, iubeste familia, generoasa si mereu cu inima deschisa pentru cei in suferinta

Isi deschide inima doar in fata persoanelor care ii castiga increderea. In rest, nu permite nimanui sa se apropie de sufletul ei. Usor nehotarata atunci cand e pusa in fata unei situatii in care trebuie sa aleaga. Prefera intotdeauna sa priveasca partea goala a paharului. Astfel nu e luata prin surprindere si nici nu sufera daca i se intampla ceva neplacut.

Femeia Rac doreste sa fie iubita, respectata si sa i se arate afectiune. Daca primeste cele trei lucruri, le va oferi la randul ei, poate chiar si mai mult.

Foarte sensibila la suferinta, mereu iti va fi alaturi cand vei avea nevoie si iti va da sfaturi utile. Este o persoana cu o inima imensa.

Cand se simte ranita, jignita sau criticata, se retrage repede in propria cochilie. Foarte greu ii vei recastiga increderea.

E sensibila, dar nici pe departe razbunatoare. Isi manifesta supararea doar prin irascibilitate, insa nu dureaza mult.

Poate fi nucleul familiei, datorita firii ei reusind sa-i tina alaturi pe toti cei dragi.

Administreaza foarte bine banii si se ocupa indeaproape de toate treburile gospodaresti. Niciodata nu va cheltui diverse sume pe lucruri inutile si mereu va face economii pentru zile negre.

Are o atractie pentru domeniul artistic. E atrasa de muzica, poezie, literatura, pictura, dar ii place si natura. Toate acestea o relaxeaza.

Isi alege ca partener de viata persoana care ii confirma des cat de mult o iubeste, respecta si o adora. Stalpul ei de sustinere va fi cel caruia ii va fi loiala pana la sfarsitul zilelor. Racul se indragosteste o data si bine.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu