Astro Astrologia zodiilor

Calitatile Femeii Leu!

Calitatile Femeii Leu!Femeile Leu au caracter puternic si mult entuziasm atasat personalitatii. Pentru ele nu exista jumatati de masura. Loialitatea lor nu cunoaste granite. Te vor iubi cu devotament si iti vor fi alaturi mereu. Sunt personalitati optimiste si pregatite intotdeauna sa infrunte provocarile pe care viata intentioneaza sa le arunce in cale.
 
Nu isi arata vulnerabilitatile fata de oamenii din jurul lor. Chiar daca sunt triste sau se confrunta cu vreo forma de durere emotionala ori fizica, vor ascunde acest lucru fata de toata lumea, luptandu-se cu ele insele pentru a ascunde cat mai bine.
 
Femeia Leu are multe asteptari de la o relatie pentru ca, atat timp cat ea iti ofera iubire neconditionata, loialitate si respect, are aceleasi asteptari de la tine. Nimic mai mult, nimic mai putin. Insa atentie: femeia Leu este una puternica si, indiferent cat de mult te-ar iubi, asta nu inseamna ca se va schimba in functie de nevoile si dorintele tale. Va prefera sa te schimbe pe tine decat sa se schimbe pe ea.
 
Femeia Leu stie cine este, se cunoaste atat de bine, incat stie ca nu poate fugi si nici nu se poate ascunde de propriile nevoi. Alaturi de ea poti avea cea mi frumoasa relatie din viata ta, pentru ca ea te va inspira, te va provoca si iti va oferi speranta.
 
Femeia Leu este foarte intuitiva. Nu incerca sa ii faci complimente false sau sa o cuceresti prin linguseli inutile, pentru ca te va citi foarte repede si te va exclude din viata ei.
Este foarte creativa, iar imaginatia si ambitia ei nu au limite. Nimeni nu poate sta in calea determinarii ei in momentul in care isi canalizeaza toate energiile intr-o directie.
 
Femeia Leu nu se indragosteste usor si nici nu se lasa cucerita usor. Daca ii vrei inima, fii pregatit sa lupti pentru ea. E o femeie independenta, astfel ca doar un barbat la fel de puternic va reusi sa ii fie partener.
 
Are nevoie de atentie. Nu cere mult, insa pune pret pe calitate. Jumatatile de masura nu au ce cauta in viata ei. Nu este o persoana care, atunci cand e indragostita, isi afiseaza sentimentele in vazul tuturor. Nu simte nevoia ca altii sa isi dea consimtamantul asupra relatiei ei. E capabila sa faca asta si de una singura.
 
Femeia Leu pare dura la exterior, dar are o inima foarte generoasa. Trebuie doar sa ai rabdare sa o descoperi.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu