Astro Astrologia zodiilor

Caracterul tau profesional

Caracterul tau profesionalBerbec: Sunt foarte agili si reactioneaza rapid. Intrucat gandesc la secunda si gasesc solutii la fel de repede, se asteapta ca toti din jur sa tina pasul, dar acest lucru nu prea se intampla.

Taur: Sunt extrem de atenti la detalii, meticulosi si analizeaza fiecare lucru. De aceea, nu le scapa absolut nimic si avanseaza foarte mult in cariera.

Gemeni: Stimulati de haosul din jur, reusesc sa faca ordine acolo unde totul pare ca s-a prabusit. Iubesc adrenalina si le place sa le inchida gura celor care ii subestimeaza.

Rac: Acestia sunt sensibili si pun foarte mult suflet in munca lor. De aceea, cand nu se simt apreciati, intra intr-o stare de tristete din care cu greu pot iesi.

Leu: Iubesc sa fie in centrul atentiei, sa dea ordin si sa organizeze. Dureaza insa pana pun mana efectiv pe ceva ca sa munceasca.

Fecioara: Invart problema pe toate partile pana gasesc solutia cea mai buna. Spiritul lor analitic tot timpul ii pregateste pentru a nu fi luati prin surprindere.

Balanta: Carismatici si foarte sociabili, reusesc sa iasa din aproape orice problema doar cu ajutorul cuvintelor. Reusesc sa ii faca pe altii sa munceasca pentru ei.

Scorpion: Sunt duri si reci in ce priveste profesia si nu se lasa influentati de nici o emotie. De aceea, cand sunt intr-o pozitie de conducere, inspira foarte multa teama.

Sagetator: Vad foarte bine in ansamblu un proiect, sunt extrem de pozitivi si, indiferent de dificultate, de consecinte sau situatii, gasesc mereu o solutie.

Capricorn: Rabdarea lui este fara margini. Este omul de echipa perfect, care munceste pentru o reusita sigura, fiind dedicat proiectului intru totul.

Varsator: Desi au abordari neconventionale, se implica doar daca le este starnit interesul si sunt extrem de motivati. Altfel vor sta pe margine si se vor multumi sa-i priveasca pe altii cum se chinuie.

Pesti: Iau decizii bazate pe intuitie si se implica doar in anumite proiecte. Nu considera ca trebuie sa muncesti pentru a trai, ci sa muncesti pentru a te dezvolta personal mai mult.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu