Astro Astrologia zodiilor

Care zodie tradeaza ca el este un Mamos?

Gemeni: Desi pare un barbat extrem de independent, pregatit sa coboare soarele de pe cer pentru a-l pune la picioarele tale, vei descoperi curand ca nu trece o zi fara sa isi sune mamica sau sa-i ceara parerea, chiar daca tu credeai ca ai ajuns deja la o intelegere cu el.

Rac: Este atat de fermecator si cuceritor la inceput, incat simti cum plutesti cand el paseste in camera. Stie sa fie carismatic si sa te ameteasca cu vorbele, dar nu dupa mult timp vei descoperi ca incepe sa faca tot felul de comparatii intre tine si mama lui: de ce nu gatesti ca ea, de ce nu intretii casa la fel ca ea etc. Mai subtil, iti insinueaza sa te apropii si sa te imprietenesti cu ea, pentru ca iti va face bine.

Leu: Sunt foarte atasati de familie, fapt pe care ti-l spun de la inceput, dar fara a adauga ca ei sunt totul si tu doar un accesoriu, care trebuie sa le faci intru totul pe plac. Sefa principala este mama lui, din cuvantul careia nu trebuie sa iesi. Iar daca ii spui ca nu iti place de ea sau orice altceva negativ, n-o sa-ti mai vorbeasca cu zilele.

Fecioara: Un mamos total! Nimeni nu gateste mai bine decat mama lui si nimeni nu se poate compara cu ea. Indiferent cat te-ar iubi pe tine, la primul telefon al mamei va porni intr-un suflet catre ea pentru a-i rezolva orice problema. Mama lui este o eroina de la care tu trebuie sa inveti.

 

 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu