Astro

Femeia Sagetator

Femeia SagetatorIubeste sa traiasca in prezent, sa isi protejeze independenta si sa se realizeze profesional prin fortele proprii
 
Femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt persoane de incredere, sofisticate si iubesc sa zambeasca des. Pentru ele, viata nu este o insiruire de probleme, ci doar o serie de solutii si oportunitati, din care aleg ce li se potriveste. Iubesc viata, dar mai mult se iubesc pe ele insele.

Intotdeauna vor tinde sa invete din propriile greseli, nu din sfaturile altora. In majoritatea timpului vor face ce vor crede ele de cuviinta.
Adora sa experimenteze, sa calatoreasca, sa incerce tot felul de provocari, sa iasa in lume, pentru ca sunt fiinte curioase si se “hranesc” cu informatii si trairi.
Se plictisesc extrem de repede. De aceea sunt intr-o continua cautare. Sunt dependente de senzatii noi si, poate, de aceea vor mai mereu sa calatoreasca. Ca sa le faca fata, partenerii trebuie sa fie la fel de nebuni ca ele.

Sunt capabile de multe lucruri si pot sa se ocupe in acelasi timp de chestiuni diferite! Te pot vraji si manipula fara sa iti dai seama.
Prefera in 99% din cazuri sa priveasca partea pozitiva a oricarei situatii. Datorita acestei energii pozitive, pe care o imprastie in jur, vor atrage doar oameni de calitate.
Nu sunt femei foarte sensibile. Iti vor spune adevarul in fata, indiferent cat de crud ar parea pentru tine. Uita ca, in anumite situatii, ar trebui sa se gandeasca si la sentimentele persoanelor din jur. In schimb, sunt tolerante.

Compenseaza prin faptul ca sunt foarte loiale prietenilor si prin faptul ca vor mereu sa evolueze, sa se dezvolte in domeniul in care lucreaza si nu numai.
Isi iubesc cu pasiune partenerii si se descotorosesc repede de cei care nu mai prezinta interes.
Un lucru bine de stiut: odata exclus din viata unei femei Sagetator, ea nu-ti va mai deschide usa niciodata, pentru ca se lasa condusa de mandrie, nu de sentimente.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu