Astro Astrologia zodiilor

Zodia ta si cele mai bune joburi pentru tine


Astrologie - Ce slujba ti se potriveste

Astrologia ofera si multe recomandari utile pentru o cariera profesionala de succes, axandu-se foarte mult pe dezvoltarea abilitatilor specifice semnului astral din care face parte fiecare persoana.

Din punct de vedere astrologic, si profesiunea aleasa de cineva este bine sa se incadreze la profilul astro-psihic al acestei persoane, iar punctele sale tari sa poate fi dezvoltate multumitor in cadrul acestei profesiuni.

De obicei, s-a si observat ca acele persoane care isi aleg o cariera profesionala unde nu se simt impliniti vor avea nevoie, pentru a-si indeplini bine meseria, de calitati care lipsesc din profilul lor astrologic sau care pot fi dobandite cu mari eforturi.

De aceea este intru totul recomandat sa se opteze din start pentru acele joburi care se incadreaza perfect la profilul astrologic al candidatului, pentru cele mai bune rezultate si satisfactii in plan profesional.

Berbecul Asa cum bine se stie, Berbecul este o persoana plina de energie, competitiv si organizat. Joburile specifice acestei zodii sunt cele din domeniul militar, politie, pompieri, dar si cele din zona relatiilor publice, Berbecii fiind si foarte buni la vinderea si promovarea de produse si servicii.

Taurul Pentru Tauri stabilitatea profesionala este foarte importanta si ei vor prefera de obicei slujbe poate cam istovitoare, dar si bine platite in acelasi timp. Joburile specifice se vor regasi in domeniul alimentatiei publice, a vanzarilor de produse de lux si chiar en-gros. Taurii au succes insa si pe scena muzicala, dar si ca purtatori de cuvant sau consilieri juridici.

Gemenii Pentru Gemeni, satisfactiile profesionale constante sunt importante si de aceea se vor orienta catre meserii pe masura: suport tehnic, asistenta profesionala directa, relatii cu clientii, operatori industriali de toate felurile, ingineri sau operatori PC si asa mai departe. Nici ca educatori sau jurnalist, Gemenii nu vor da gres in alegerea profesionala facuta.

Racul Racii sunt persoane sensibile si atente cu toti cei din jur si de aceea o profesiune in domeniul social li se va potrivi ca o manusa. Daca insa li se va parea ca nu castiga prea mult aici se pot indrepta catre domeniul bancar si de investitii deoarece aici se vor simti la fel de bine. Pot face fata si in functiile de raspundere, fiind niste sefi de incredere si competenti.

Leul Sunt persoane carora le place prestanta profesionala si isi doresc o meserie unde sa poata fi activi, creativi si lasati sa isi arate din plin toate calitatile profesionale. Leii necesita si investitii costisitoare, dar vor da un randament sporit in masura in care li se acorda suficient credit profesional. Vor avea succes in destul de multe domenii de activitate: artisti de scena, arhitecti si decoratori interioare, medici, avocati, manageri si chiar profesori.

Fecioara Fecioarelor le place sa lucreze cu clientii indeaproape si vor avea mare succes in meserii unde li se permite sa ofere servicii diverse catre acestia. Munca in locurile publice precum restaurantele, magazinele comerciale, hotelurile etc. le va prii de minune. Si in domeniul literaturii si al publicisticii Fecioarele vor avea succes destul de mare.

Balanta Si Balantele se descurca foarte bine in planul relatiilor cu clientii, fiind persoane capabile in domeniul vanzarilor, dar la fel de bine se vor descurca si in meseriile care cer spirit artistic, desen si pictura, muzica, decoratiuni, ambasadori culturali, gazde de showuri si emisiuni etc.

Scorpionul Nativii acestei zodii au o mare putere de concentrare si pot face fata cu succes la meserii solicitante precum avocatura sau joburile din domeniul administrativ si economic. Au nevoie de un grad mai mare de independenta la locul de munca, dar il si merita deoarece sunt capabili sa se organizeze foarte bine. Pot lucra bine si in Politie sau ca detectivi particulari si sunt mereu atrasi de domeniile paranormalului si ale astrologiei.

Sagetatorul Sagetatorii au nevoie de joburi care ies din rutina vietii obisnuite si vor cere mereu noi provocari in plan profesional. De aceea ei se vor simti ca pestele in apa lucrand in domeniul turismului, al transporturilor de marfa si de persoane sau ca antrenori de sport, dresori de animale, geologi si chiar lucratori sau ingineri forestieri. Si ca avocati sau educatori Sagetatorii se pot simti impliniti profesional.

Capricorn Pentru Capricorni, constiinta faptului ca fac o munca utila, plina de responsabilitati este esentiala. Sunt persoane tenace care pot avansa usor la locul de munca si vor fi manageri capabili, bancheri de succes, dar si buni lucratori in domeniul industrial, al productiei de bunuri de consum sau in constructii. In general, se vor implica cu placere in toate domeniile care implica producerea de produse de tot felul.

Varsatorul Sunt persoane inclinate sa aleaga meserii care ies din comun, avand un puternic simt al unicitatii. Daca piata muncii le permite acest lucru, vor lucra cu mare placere in domenii precum serviciile medicale alternative, arta decorativa, cercetare si inginerie, umanitar si social, etc. In general, meseriile neconventionale sunt adresate varsatorilor.

Pestii Pestii au bine dezvoltate intuitia si imaginatia si vor prefera mereu domeniul artei oricarui alt domeniu. Munca de creatie este satisfactia lor suprema si pot face fata cu succes in domenii precum desenul grafic, coafura si infrumusetare, regie de film si fotografi profesionisti. Fiind si persoane pline de compasiune, Pestii pot lucra si in domeniul social sau in cel veterinar, dar prefera un program flexibil si putina independenta.

foto © Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu