Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti… ca sa iti spun cum iti manifesti furia


Astrologie - Cum iti manifesti furia

Berbec: Ar fi bine ca persoana care a trezit sistemul nervos din tine sa isi puna niste casti bine izolate deoarece cand incepi sa tipi se zguduie un bloc intreg.

Taur: Desi iti iese fum si pe ochi si pe urechi si tot ce ti-ai dori este sa iti infigi ghearele in gatul persoanei respective preferi sa intorci spatele si sa pleci.

Gemeni: Recurgi la violenta, arunci cu tot ce iti cade in mana, ar fi bine ca oponentul sa aiba reactii bune deoarece stii sa tintesti bine.

Rac: Nu iti poti stapani lacrimile atunci cand esti furioasa, nu asta iti propui si nici macar nu-ti doresti, dar nu te poti controla.

Leu: Nu degeaba iti lasi unghiile lungi … zgarii, lovesti cu palmele, cu pumnii, nimeni nu se joaca cu tine, esti mai bataioasa si nu iti place sa fii pusa la pamant fara sa lupti.

Fecioara: Cu zambetul pe buze, desi arzi prin interior, respiri adanc si incerci sa te controlezi pentru ca mereu vei gasi alta metoda de razbunare.

Balanta: Vai de cel ce te-a enervat pentru ca ii vei spune tot ce iti vine la gurita fara sa te controlezi, va avea parte de cuvinte pe care niciodata nu a crezut ca le va auzi de pe buzele unei fete.

Scorpion: Tu nu te superi, tu doresti sa devii chit, asa ca daca te-a enervat sa se pregateasca, pentru ca tu il vei scoate din minti si va blestema ziua in care te-a cunoscut.

Sagetator: Esti foarte impulsiva, cand te-ai enervat esti ca o tornada pe care nimeni nu o mai poate opri, desi dupa aceea regreti reactia avuta, pe moment vezi rosu in fata ochilor si nu mai gandesti clar.

Capricorn: Iti manifesti furia intr-un mod mai deosebit, pentru a te descarca de energiile negative preferi sa te distrezi la maxim, asa alungi orice urma de stres din corpul tau.

Varsator: Nu vrei decat sa te ascunzi de toti, nu esti genul de persoana care sa se razbune sau sa spuna lucruri care dor, preferi sa te inchizi in tine si sa incerci singura sa scapi de furia ce pune stapanire pe tine.

Pesti: Daca cineva vrea sa trezeasca scorpia din tine nu este nevoie decat sa se joace cu nervii tai si atunci vor cunoaste cum este sa te lovesti iar si iar cu capul de un zid.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu