Astro Astrologia zodiilor

Sfatul lunii aprilie


Astrologie - Previziuni luna Aprilie

Deschide bine ochii, nu toata lumea din jurul tau iti vrea binele, asta nu inseamna ca trebuie sa devii banuitoare pe toti, doar sa incerci sa nu spui la intreaga lume tot ceea ce iti impovareaza tie umerii.

Iar daca vrei sa avansezi spre ceva mai bun din punct de vedere profesional atunci trebuie sa muncesti pentru asta si sa profiti de orice oportunitate, nu trebuie sa iti fie frica sa pasesti in fata si sa iti asumi riscuri.

Trebuie sa iti faci un control medical, mai ales o analiza la sange, te simti prea obosita in ultimul timp, lucru care nu este cauzat de stres ci de o mica problema de sanatate care se poate indrepta foarte repede cu ajutorul unui specialist. Din punct de vedere al inimii, treci poate prin cel mai greu moment din viata ta, iar pentru unele persoane acest moment presupune faptul ca ajungi sa vezi persoana iubita cu altcineva. Nu se poate descrie durerea pe care o simti atunci cand esti martora la iubirea pe care si tu ai simtit-o la un moment dat, iti simti inima zmulsa din piept si calcata in fata ta, fara ca tu sa poti face ceva.

Tot ce iti ramane este sa zambesti, sa ridici privirea si sa mergi mai departe si sa incerci sa lasi trecutul in trecut si, chiar daca pare imposibil, sa te bucuri pentru fericirea lui, pentru ca si tu la un moment dat vei simti din nou iubireamangaindu-ti fiecare fibra a corpului tau. Ai incredere in tine, esti mai puternica decat crezi, ai infruntat mult prea multe pana acum ca sa fii pusa la pamant fara sa nu te ridici si sa infrunti din nou furtunile. Nu uita, o ploaie nu tine pentru totdeauna, la un moment dat va aparea si soarele repunand stralucirea in privirea ta.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu