Astro Astrologia zodiilor

Zodia lunii iunie…irezistibilul Shane West


Astrologie - Shane West

Mereu va ramane in inima fanelor ca “baiatul rau” care si-a regasit drumul pe calea cea buna cu ajutorul iubirii adevarate (A Walk to Remember). Nascut pe 10 iunie 1978 in Louisiana, S.U.A, acesta a urmat cariera de actor inca de la varsta de 15 ani. Stie cum sa faca fata toanelor persoanelor de gen feminin deoarece, avand doua surori, a trebuit sa gaseasca caile cele mai bune pentru a le impaca in urma deselor lor certuri.

Este nestatornic, face alegeri repede fara sa se gandeasca prea mult la consecinte. Intr-o perioada din viata sa, cand nu isi mai gasea rostul si inca fiind nesigur pe talentul sau, s-a inscris la o scoala de medicina. Lucru care l-a ajutat destul de mult, tinand cont ca doi ani mai tarziu avea sa joace in serialul de succes "ER". A urmat o perioada in care a jucat in filme de succes, in compania unor mari actori: Dracula (2000, alaturi de Gerard Butler), Get Over It (2001, alaturi de Kirsten Dunst), The League of Extraordinary Gentlemen (2003, Sean Connery) si Red Sands (2009).

Gemenii sunt mereu intr-o continua cautare, fie ca e pe plan sentimental, personal sau profesional, ei vor cauta intotdeauna sa devina mai buni si, oricat de ciudat ar parea, concomitent cu aceasta mai si doresc sa gaseasca un confort marit si o stabilitate in plan personal, care sa ii poata hrani energetic pentru a creste armonios pe toate planurile. Cand iubesc o fac cu toata inima, cand nu mai iubesc vor face tot posibilul sa se rupa definitiv de acea persoana.

Nu le place sa gaseasca ramasite din trecut prin prezentul lor. Sunt, in anumite cazuri, neasteptat de reci si indiferenti cu sentimentelor celor din jur insa, atunci cand vor, iti sunt alaturi pana cand vei putea trece hopul … . Nu iti vor tine morala si nici nu o sa vorbeasca mult, incearca sa te incurajeze … iar umarul si bratele lor vor fi mereu deschise pana iti regasesti linistea.

foto Northfoto

Rusu Raluca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu