Astro Astrologia zodiilor

Sfatul lunii iunie


Astrologie - Sfaturile lunii iunie

E inceputul verii si depinde numai de tine ca in acest an totul sa fie diferit. Inceteaza sa te mai ascunzi, risca, iubeste si umpleti viata cu aventura … sfatul este unul simplu … da-ti voie sa traiesti.

Daca simti nevoie sa te duci la munte, fa acest lucru posibil, daca vrei sa vezi marea, nimeni nu trebuie sa te opreasca, da voie trupului tau sa simta adrenalina, ofera-i mintii tale posibilitatea sa cunoasca totul si ajuta-ti sufletul sa isi faca un nou album de amintiri care nu pot fi sterse nici macar cu trecerea anilor. Sfatul acestei luni tinteste spre redescoperire si noutate, pentru a iti permite tie ca fiinta sa cresti doar prin propriile tale puteri. Cel mai mare dusman pe care il poti avea esti chiar tu, atunci cand iti impui bariere si limite incercand sa te protejezi pentru a nu suferi.

Insa trebuie sa intelegi ca odata aceste ziduri ridicate nu vei putea nici sa vezi toate frumusetile si nici sa traiesti tot ce tu poti trai. Vorba unui vechi prieten, daca mergi intotdeauna in spatele unui elefant decorul din fata ta nu prea se schimba, o sa dai cu privirea doar de un … big ass.

Asa ca schimba limitarile propriului tau univers si lasa ochii tai sa cuprinda o viziune mai larga, nu te limita si nu lasa pe maine ce poti face azi … maine este posibil sa fie mult prea tarziu.

foto Northfoto

Rusu Raluca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu