Astro Astrologia zodiilor

Fereste-te in luna iunie…


Astrologie - De cine sa te feresti in iunie in functie de zodie

Berbec: Nu crede tot ce spune lumea si lasa in picioare prezumtia de nevinovatie pana vorbesti direct cu sursa.

Taur: Este greu sa faci fata unei zile cand inima ta parca are povara unui munte pe ea … insa tine fruntea sus si nu lasa durerea sa se vada in ochii tai.

Gemeni: Viperele sunt sirete si mereu apar cand te astepti mai putin, pastreaza-ti cumpatul si nu fi atat de darnica in a ajuta pe toata lumea cu orice.

Rac: Nu lenevi, este destul de usor din cauza soarelui care parca iti rapeste mintea catre locuri foarte tentante insa ai un proiect de terminat … termina-l.

Leu: Nu ascunde ceea ce ai de spus, fii mai directa, altfel lasi impresii gresite care sunt total deviate de la adevar.

Fecioara: Fii puternica, nu te mai intoarce in trecut, nu il suna, nu ii scrie, nu il cauta … ce cauti tu … nu mai este de mult acolo.

Balanta: In fiecare zi poti face cate un pas, fie inainte fie inapoi insa nu renunta in a persevera, lasa odihna pentru alte zile, acum nu este momentul.

Scorpion: Cel mai ironic lucru este atunci cand tacerea devine ca un zgomot infernal care te face sa te simti ca si cum ai fi pe marginea prapastiei … vrei sa cazi? … atunci, daca nu, ce cauti acolo?

Sagetator: Nu te poate placea toata lumea asa ca inceteaza sa mai incerci sa le faci pe plac, pastreaza-ti demnitatea si arata-le ca nu ai nevoie de ei.

Capricorn: Te minte, e cea mai buna prietena a ta, fii alaturi de ea chiar de iti spune ca nu are nimic, are nevoie de tine.

Varsator: Departe de magazine, nu mai ai bani, esti tentata sa imprumuti, dar nu vei avea de unde sa ii dai inapoi, asa ca … fii cuminte.

Pesti: Daca ai sa taci si nu ai sa vorbesti cel putin cu mama ta despre ce simti … o sa fii tentata sa faci o alegere pe care stii ca nu vrei sa o faci, nu te ascunde de ai tai.

foto Northfoto

Rusu Raluca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu