Astro Astrologia zodiilor

Vrea de la tine doar o aventura?

Sa analizam  in functie de zodie daca vrea de la tine doar o aventura:

Vrea de la tine doar o aventura?Berbec: – Este foarte viclean, asa ca fii atenta. Nu da crezare la tot ce spune. Este mult mai interesat de binele lui decat de persoana ta.
 
Taur: – Va incerca sa te copleseasca cu daruri si gesturi romantice bruste, desi nu a ajuns sa-ti cunoasca bine nici macar numele de familie.
 
Gemeni: – Este un maestru in manuirea cuvintelor dulci ca mierea. Stie sa-i sopteasca inimii tale exact ce vrea ea sa auda. Iti face promisiuni, desi este evident ca nu se va tine de ele.
 
Rac: – Ii place sa faca gesturi frumoase, asa ca invitatiile la restaurant si plimbarile in locuri deosebite vor fi dese, dar dupa ce te va avea, va uita cu desavarsire sa mai iasa in oras.
 
Leu: – Tu vrei sa va faceti planuri impreuna, el evita pe cat posibil sa faca vreo promisiune in acest sens. Pentru pat mereu isi va gasi timp, pentru excursie niciodata. Nu vrea sa se complice.
 
Fecioara: – Te vrea foarte tare, pasiunea lui este mai mult decat evidenta. Cand il intrebi de ce te place, va face referire doar la corpul tau, si nu la tine ca persoana. Asadar, te va privi doar ca pe o bucatica de carne.
 
Balanta: – Este foarte nehotarat. Azi te iubeste, maine nici nu vreau sa te mai vada; acum ii este dor de tine, acum nu are chef sa vorbiti.
 
Scorpion: – Barbatii scorpioni se lasa prinsi foarte greu. Ei vor incepe intotdeauna o relatie cu o aventura. Acum depinde doar de tine daca reusesti sa il cuceresti.
 
Sagetator: – Iti ofera toata atentia posibila, te simti cea mai frumoasa, mereu isi face timp pentru tine, e acolo de fiecare data cand ai nevoie, mesaje peste mesaje, telefoane peste telefoane. Uneori, cand ceva pare prea bun ca sa fie adevarat, chiar asa si este.
 
Capricorn: – Mereu e pus pe distractie, pe glume, nu ia nimic in serios, cu atat mai putin relatia voastra. Este foarte carismatic si sociabil, stie sa se faca iubit, dar nu iubeste.
 
Varsator: – Devii in mainile sale papusa preferata. Cand are chef de tine, te scoate din vitrina si te lustruieste bine. Cand s-a saturat, te pune inapoi si nu iti mai da nici un semn de viata.
 
Pesti: – Iti face tot felul de insinuari cu conotatie sexuala, mereu iti spune ca el este cel mai bun barbat pe care o sa il ai etc. Este mereu binedispus, cu un zambet insinuant, pregatit pentru tine.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu