Astro Citeste viitorul

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun… care sunt semnele ca se mai gandeste la fosta!

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun... care sunt semnele ca se mai gandeste la fosta!Berbec: – Daca il suna sa ii ceara ceva, indiferent de ora, sau daca este cu tine, va lasa totul balta si se va duce la ea sa o ajute, cautand toate scuzele posibile pentru a pleca.

 Taur: – Afli ca, desi a inceput o relatie cu tine, e despartit de fosta de doar doua saptamani. Oare incearca sa o uite folosindu-se de tine?
 
Gemeni: – Se mandreste cu tine in fata fostei iubite, te lauda, iti face complimente absolut evidente pentru a o rani pe ea – poate, poate o va face geloasa.
 
Rac: – Simte nevoie sa pastreze o relatie puternica de prietenie cu fosta, chiar ii face confesiuni despre propria voastra relatie.
 
Leu: – Isi transforma fosta iubita in tinta perfecta, pe care isi descarca toate frustrarile si supararile. Fie ca vorbeste de rau sau de bine, este neplacut, pentru ca aduce aminte tot timpul de ea.
 
Fecioara: – Observi ca, oricat incerci sa il convingi sa renunte la a mai mentine legatura cu fosta iubita, nu poate. Il prinzi ca ii trimite un SMS, un like pe Facebook etc.
 
Balanta: – Face comparatii intre tine si fosta, un lucru cu totul neacceptabil, pentru ca asta inseamna ca inca se gandeste daca a procedat bine cand s-a despartit de ea.
 
Scorpion: – Mereu tanjeste sa iti povesteasca despre fosta iubita, ce nu a mers, ce nu a putut sa faca, cu ce a gresit ea. Tu, insa, nu joci rolul de terapeut pentru el.
 
Sagetator: – Cand vezi o poza cu fosta lui realizezi ca semeni mai mult decat te asteptai cu aceasta, atat fizic, cat si la caracter, dupa spusele lui. Cu alte cuvinte, a cautat o copie a ei.
 
Capricorn: – Nu iti permite niciodata sa o vorbesti de rau ori sa spui vreun lucru rautacios despre ea. Aproape se rasteste la tine daca indraznesti sa faci acest lucru.
 
Varsator: – Continua sa o sune pentru a-i cere un sfat sau ca sa o consulte in ce priveste anumite probleme, lucruri pe care ar putea sa le faca alaturi de tine.
 
Pesti: – Are momente cand il simti distant fata de tine. Ai impresia ca inca mai nutreste ceva pentru fosta. Vezi in ochii lui o tristete pe care tu nu o poti alunga.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu