Astro Citeste viitorul

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun… daca e un mincinos!

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun... daca e un mincinos!Berbec: – Uneori exagereaza in ce priveste detaliile care il pun intr-o lumina mult mai buna, pentru ca tine cont de cum il privesc cei din jur si mai ales de cum il privesti tu.
 
Taur: – Minte doar cand stie ca a facut o boacana care te va face sa-l cicalesti si sa-l bombanesti continuu. Pentru a evita aceasta corvoada, prefera sa te minta.
 
Gemeni: – Nu prea minte. Prefera sa spuna adevarul, indiferent cat de urat este, pentru ca stie ca o relatie trebuie construita pe incredere, nu pe un morman de minciuni.
 
Rac: – Nu suporta sa fie mintit. Daca este pus intr-o astfel de situatie, va ignora cu totul persoana care l-a mintit. De aceea nu face ceea ce nici lui nu-i place.
 
Leu: – Ar trebui sa se lase de acest sport. Nu stie sa minta, incearca si iar incearca. Desi mereu il prinzi cu minciuna, se da foarte usor de gol.
 
Fecioara: – Nu crede in minciuni, poate "evita" sa mentioneze anumite situatii, insa cu rea vointa sau intentionat sa elaboreze o minciuna pentru a se scoate dintr-o situatie, niciodata.
 
Balanta: – Minte la tot pasul, este ca un hobby. Are impresia ca, daca nu spune o minciuna, parca nu e ceva normal. Minte pentru ca are si de ce, minte sa te protejeze, minte sa nu te raneasca, minte ca sa poata face obraznicii.
 
Scorpion: – Spun minciuni doar daca sunt incoltiti si este singurul mod de a scapa. In rest, fac tot posibilul pentru a evita acest lucru.
 
Sagetator: – Este un maestru in a spune minciuni, chiar ii face placere. Uneori nici macar el nu mai stie cand minte.
 
Capricorn: – Nu as putea spune ca e un mincinos, ci doar ca ii place sa infloreasca foarte mult povestile, poate pentru a parea mai interesante, pentru a atrage mai mult atentia asupra lui.
 
Varsator: – Este un barbat corect. Va prefera sa spuna un crud adevar decat o minciuna frumoasa. Pentru el, minciunile sunt josnice.
 
Pesti: – Minte doar in chestii foarte marunte. Ii este atat de teama ca poate fi prins, incat nici macar nu incearca.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu