Astro Astrologia zodiilor

Vindecarea bolilor dintr-o perspectiva astrologica

Vindecarea bolilor dintr-o perspectiva astrologicaDin punct de vedere astrologic, corpul uman este privit ca un camp energetic complex care poate asista la reconstructia materiei planetare din care este creat devenind astfel un trup "sacru" gratie tehnicilor de vindecare bine puse la punct de-a lungul mileniilor de maestrii terapeuti care au dezvoltat aceasta arta inedita a vindecarii.

Trupul uman prezinta in acest sens mai multi centri energetici care inconjoara si intrepatrund forma sa fizica, iar atingerea unui echilibru al acestor energii va conduce in timp si la restabilirea sanatatii sale fizice gratie armoniei induse de curgerea optima de substanta eterica prin intregul corp.

Una dintre metodele la care se apeleaza pentru o terapie asa-numit astrologica vizeaza activarea si echilibrarea sufletului prin tehnici care ajuta pacientul sa constientizeze aceasta prezenta subtila in propria sa fiinta menita sa ajute ulterior la vindecarea sa prin eforturi personale.

Contactul fizic nu este neaparat necesar intre terapeut si pacient, asemenea practici putand sa dureze intre cateva zile si pana la o luna de zile, atat corpul mental cat si cel al emotiilor fiind desteptate in acest timp pentru a se purcede la vindecarea corpului fizic.

In mod necesar, pacientul va trebui sa adopte si multe schimbari in planul vietii sale de zi cu zi, sa lucreze mai mult la armonizarea relatiilor sale de tip social si profesional si de asemenea sa adopte o dieta corecta, toate aceste schimbari ajutandu-l sa grabeasca simtitor vindecarea sa.

Privit ca un microcosmos, trupul uman este vazut in astrologie ca o particica din marele univers, iar energiile cosmice vor veni garantat in ajutor in masura in care se realizeaza o buna rezonanta intre micul si marele univers, respectiv intre trup si lumea inconjuratoare care exista si pentru a reechilibra organismele bolnave si incapabile uneori sa se vindece prin propriile puteri.

Astfel de astro-terapii sunt practicate de mii de ani in diferite parti ale globului, de multe ori cu sanse mari de succes, iar profesionistii capabili sa le aplice sunt scoliti ani lungi de zile pentru a stapani pe deplin tehnica de vindecare. Astfel de profesionisti sunt cunoscuti de noi si sub titlul de bioenergoterapeuti, unii fiind genuini si meritandu-si bunul renume, iar altii putand uneori sa ne insele asteptarile, dar si buzunarele.

Bioenergoterapeutii adevarati nu isi ajuta in mod definitiv pacientii sa se vindece ci le ofera acestora unelte utile prin care sa lupte mai eficient cu boala prin aporturile zilnice de energii cosmice care sunt activate gratie unor tehnici bune deprinse alaturi de bioenergoterapeut.

Persoanele care practica vindecarea de acest tip fara a dezvalui nimic pacientilor dansilor nu sunt profesionisti veritabili deoarece pacientii vor primi intr-adevar niste energii pozitive, dar nu vor putea sa continue pe termen indefinit tratamentul deoarece nu vor stapani tehnicile necesare pentru a se ajuta singuri sa desfasoare o terapie pe termen lung.

Bioenergoterapia este prin urmare o arta a vindecarii care implica in mod activ atat terapeutul cat si pacientul, intr-o prima faza deprinzandu-se de catre bolnav niste metode utile de tratament si abia apoi incepandu-se adevarata vindecare prin eforturile proprii facute de bolnav care sa fie sau nu asistat si de terapeutul sau pe termen mai lung.

Doar astfel boala are sanse mari de a fi invinsa, trupul fizic urmand sa primeasca vibratii bune dinspre trupul astral, iar procesul de vindecare sa isi urmeze traseul sau neabatut pentru luni si chiar ani de zile pe viitor. Este un proces complex care necesita obligatoriu implicarea unor specialisti desavarsiti, numai asa justificandu-se deopotriva eforturile pacientului cat si cele ale terapeutului.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu