Astro Astrologia zodiilor

Cariera si finantele voastre in anul Dragonului de Apa

Cariera si finantele voastre in anul Dragonului de ApaAnul Dragonului de Apa aduce, asa cum stim deja multi dintre noi, sanse suplimentare in cariera si finantele noastre, incepand cu 23 ianuarie 2012 si pana anul viitor, pe 9 februarie cu totii putand profita de aceste miscari favorabile ale astrelor.

Sobolanul
2012 este pe toata perioada sa un an bun pentru Sobolan, acum putandu-se profita de eforturile din anii trecuti, dar fara a se iesi in evidenta prea tare si mentinandu-se acelasi ritm productiv ca si in trecut. Banii sunt la fel de prezenti ca si succesele profesionale insa nu este recomandat sa se intervina in problemele altor persoane si nici amestecul in relatiile tensionate de la locul de munca.

Boul
Pentru Bou, 2012 aduce deopotriva sanse mari in cariera precum si obstacole majore, toate putand sa se aseze minunat in masura in care sa cauta ajutor la timp si se consolideaza fara graba pozitia profesionala. Aliantele la locul de munca si relatiile profesionale stranse sunt cheia succesului in cariera pentru Bou, iar banii se vor aduna in buzunarele sale progresiv, dar numai daca sunt gestionati cu chibzuinta, fara cheltuieli inutile.

Tigrul
Un an ceva mai solicitant pentru Tigru in 2012, acum inmultindu-se obstacolele de tip profesional si fiind necesara precautia la locul de munca pentru evitarea conflictelor si a relatiilor tensionate. Flexibilitatea si integrarea buna in echipa de profesionisti cu care se colaboreaza vor ajuta mult Tigrul sa depaseasca toate provocarile, iar specializarile profesionale pot deschide noi drumuri in viitor. Banii nu sunt atat de multi, dar exista sanse mari ca bugetul sa creasca simtitor in anii care vor veni.

Iepurele
Un an foarte favorabil pentru Iepure aduce Dragonul de Apa, aceasta zo die trebuind totusi sa depuna eforturi pozitive pentru a fructifica la maaqximum sansele de succes in plan profesional. Tactul si seriozitatea la locul de munca sunt cheia succesului, dar vacantele prelungite, lipsa de concentrare si asumarea unor riscuri prea mari pot aduce dezavantaje. Iepurele va avea cresteri importante si la buget, banii adunandu-se treptat, dar numai daca sunt si gestionati cu intelepciune.

Dragonul
Un an relativ problematic pentru Dragon este 2012, acum putand sa apara tot felul de intorsaturi bruste de situatie care sa intoarca lucrurile fie inspre bine, fie inspre rau. Dragonii nu se vor putea concentra ca de obicei la activitatile lor profesionale, se vor simti ispititi sa isi riste inutil cariera si finantele si vor fi nevoiti sa faca eforturi suplimentare pentru a pastra echilibrul in noul an. Bani vor exista, dar este imperios necesar sa fie evitate jocurile de sansa si investiile riscante pentru a nu se ajunge la dezastrul financiar.

Sarpele
Un an foarte favorabil este 2012 pentru toti cei nascuti sub aceasta zodie, acum aparand multe oportunitati profesionale favorabile atat pentru patroni cat si pentru angajatii obisnuiti. Toti cei care vor fi practici si rationali vor avea doar de castigat, banii si cariera profesionala fiind strans legate si existand toate auspiciile favorabile pentru a se da cu adevarat lovitura in anul Dragonului de Apa.

Calul
O zodie de asemenea avantajata din plin in 2012, cand succesul, promovarile si profiturile financiare se vor tine lant mai ales daca se lucreaza cu seriozitate si intensiv. Toate proiectele Calului se vor indeplini asa cum se doreste, inclusiv reorientarea profesionala ori schimbarea locului de munca putand sa aduca un plus in planul carierei. Finantele nu vor cunoaste o crestere spectaculoasa, dar vor exista cu siguranta mariri salariale si aici care sa rasplateasca bunul randament profesional.

Tapul
Pentru Tap, 2012 este un an destul de solicitant, putand sa apara tot felul de situatii tensionate la locul de munca precum si colegi rau intentionati care sa incerce sa puna bete in roate. Initiativa personala si devotamentul investit la locul de munca vor reusi totusi sa previna orice dezastru al carierei, iar acest lucru este valabil mai ales atunci cand se evita confruntarile inutile in plan profesional. Banii nu vor lipsi din bugetul obisnuit al Tapului, dar trebuie si aici evitate investiile riscante si jocurile de sansa.

Maimuta
Pentru aceasta zodie, anul 2012 este unul destul de favorabil, in plan profesional fiind de asteptat promovari, accesul la noi pozitii de putere si influenta precum si o crestere a profiturilor financiare. Exista din pacate si unele mici probleme legate de invidie si reactiile exagerate ale colegilor de munca, dar pastrarea unui profil profesional modest la locul de munca poate preintampina asemenea obstacole. Banii vor exista din plin insa exista pericolul sa fie si cheltuiti foarte repede din cauza unor cheltuieli neprevazute care vor aparea peste an.

Cocosul
Pentru toti cei alerti si gata de actiune, 2012 este un an al schimbarii si sansei, acum aparand multe oportunitati majore pentru cariera profesionala. Eforturile constante si randamentul bun la locul de munca vor cunoaste garantat o rasplata pe masura, iar obstacolele nu vor fi atat de mari precum au fost in anii trecuti. Banii se vor aduna progresiv la bugetul Cocosului, fiind totusi de evitat investitiile mai mari si de asemenea fiind important sa se calculeze exact toate celelalte cheltuieli pentru a nu se risca deloc dezastrul financiar.

Cainele
Anul acesta Cainele va cunoaste un moment de stagnare in plan profesional, dar acest lucru va fi spre binele sau deoarece astfel ii vor fi testate rabdarea si vor fi temperate ambitiile nerealiste care ii fac mai mult rau decat bine. Cainele trebuie sa se mentina mereu cu picioarele pe pamant pentru a evolua pozitiv la locul de munca, iar persoanele care lucreaza pentru un patron vor reusi acest lucru mai usor decat cei care detin propria lor afacere. Banii nu vor lipsi, dar norocul nu este intocmai de partea Cainelui in 2012 si de aceea este bine sa se investeasca la minimum si fara a se risca inutil.

Porcul
Un an excelent pentru Porc, 2012 aduce sanse reale de promovare la locul de munca si noi oportunitati de afacere alaturi de intorsaturi bruste de situatie care pot din pacate sa atraga si dezastrul in cariera si nu doar succesul profesional. Porcul trebuie de aceea sa puna si raul inainte si sa prevada din timp eventualele minusuri la locul sau de munca pentru a lua astfel masurile preventive care se vor impune. Banii se vor aduna din plin in buzunarele Porcului, iar investitiile de asemenea isi vor arata roadele la timp.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu