Astro Astrologia zodiilor

Venus si influentele sale romantice asupra fiecarei zodii astrologice

Venus si influentele sale romantice asupra fiecarei zodii astrologiceCuvintele de lauda ale multora fata de planeta Venus si influentele sale benefice pentru viata noastra romantica sunt intru totul sustinute de astrologie, fiecare dintre zodiile binecunoscute noua tuturor bucurandu-se din plin de energii suplimentare atunci cand Venus poposeste periodic si in "gradina" lor.

Venus este de fapt si singura planeta cu certe atribute feminine din toate planetele astrologice, iar acesta este un motiv in plus pentru a o credita cu multa speranta si dragoste de fiecare data cand simtim ca este nevoie de un impuls mai puternic in planul vietii noastre romantice.

Speculand momentele astrologice optime care ne sunt oferite luna de luna de catre traseul ciclic al planetei dragostei, putem pune la punct adevarate strategii de seducere a persoanei dragi noua, de regula astrologia oferindu-ne in asemenea momente sfaturi suficient de clare incat sa le putem pune in aplicare fara teama ca vom rani pe cei pe care ii iubim mai mult decat viata:

1. Venus in Berbec
Foarte favorabil pentru dragostea la prima vedere, acesta este un moment astrologic cand dorintele noastre in plan romantic pot fi indeplinite pe neasteptate, fiind suficient sa ne dorim suficient de mult acest lucru pentru a il si trai pe viu.

2. Venus in Taur
Este un moment astrologic favorabil cimentarii unei relatii si acum se pot face demersurile cele mai pline de sanse pentru a se pune bazele unei relatii de lunga durata.

3. Venus in Gemeni
Moment favorabil pentru a flirta, pentru a face complimente si pentru a seduce foarte placut persoana iubita. Conversatiile intime si savuroase sunt acum la ele acasa.

4. Venus in Rac
Intimitate, confort, multa stabilitate in plan romantic si siguranta afectiva. Este ca si cum ai putea gusta deja bucuria unei casnicii ideale, unde sentimentele leaga mai mult decat banii sau alte interese.

5. Venus in Leu
Un moment propice structurarii relatiei romantice pe dragoste responsabila si de lunga durata. Acum este si momentul oportun pentru a se schimba daruri inspirate de tot felul, de la simple gesturi de afectiune si pana la obiecte si lucruri de foarte bun gust.

6. Venus in Fecioara
Un timp al cunoasterii in profunzime a personalitatii celuilalt, Venus in Fecioara ne invita sa acordam mai multe atentie detaliilor aparent neinsemnate si sa ne revelam celuilalt mai aproape de adevarata noastra lumina.

7. Venus in Balanta
Este momentul oportun pentru a desfasura activitati sociale frecvente, pentru a armoniza vestimentatia si comportamentul de cuplu si pentru a deprinde limbajul comun care sa permita celorlalti sa te perceapa ca o pereche si nu ca doua individualitati separate.

8. Venus in Scorpion
Un moment mai delicat, dar si favorabil pentru experimentarea in profunzime a sexualitatii in cuplu. Nu va fi deloc deplasat daca se propun noi pozitii sexuale, noi experiente erotice sau se negociaza fara graba multe dintre aspectele vietii intime care tind sa vicieze viata fericita in cuplu.

9. Venus in Sagetator
Daca aveti ceva pe suflet si nu stiti cand e mai bine sa va dati pe fata, atunci cam acum e momentul oportun, in aceasta perioada partenerii fiind mai inclinati sa isi ierte greselile gratie exploziei de sexualitate si pasiune din perioada anterioara.

10. Venus in Capricorn
Siguranta si multa stabilitate pentru viata de cuplu. Este un moment oportun pentru a face o cerere in casatorie sau pentru a iti declara sprijinul si dragostea neconditionata fata de celalalt.

11. Venus in Varsator
Toti cei care se simt oarecum sufocati de miile de dovezi de dragoste din partea celuilalt vor avea acum un prilej ideal pentru a negocia niste "limite" ale vietii de cuplu care sa permita o mai mare libertate de miscare pentru urmarirea propriilor obiective in plan profesional si/sau creativ.

12. Venus in Pesti
Un moment astrologic mai inedit, Venus in Pesti incurajeaza persoanele care sufera din dragoste sa caute o consolare la persoane de incredere, cu care se rezoneaza la unison, acum fiind momentul ideal pentru a incepe o noua relatie si a se vindeca rani mai vechi.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu