Astro Citeste viitorul

Personalitatea astrologica in acord cu forma si dimensiunea palmelor

Personalitatea astrologica in acord cu forma si dimensiunea palmelorPrimul si cel mai important pas in chiromantie pentru identificarea liniilor generale ale personalitatii unui subiect despre care dorim sa aflam mai multe este analiza formei si a dimensiunilor palmei, pe aceasta cale putandu-se descoperi din start trasaturile de baza care guverneaza fiinta aflata in fata noastra.

In astrologia care se ocupa cu studierea formei si dimensiunii palmelor, se vorbeste adesea despre 7 sau 9 tipuri majore de personalitate, toate acestea fiind relativ simplu de identificat si incadrat prin examinarea superficiala a manilor noastre sau a persoanelor care ne cer ajutorul in acest sens.

1. Palma de dimensiuni mici
O palma de dimensiuni mici trimite de regula la o personalitate mai degraba imaginativa decat activa, multi dintre cei care se inscriu in aceasta categorie fiind inzestrati din nastere cu talente si abilitati speciale, dar fructificandu-le pe acestea cu greu deoarece prefera mai degraba sa teoretizeze decat sa se implice in partea practica a vietii.

2.  Palma de dimensiuni foarte mici
In mod similar, persoanele care au palmele foarte mici, sunt adesea considerati a fi deosebit de interesati de propria persoana si foarte putin de destinul celor din jurul lor, si aici existand un bun potential, dar si acesta nefructificat in planul vietii practice. Cei cu palmele mici reusesc abia intr-a doua parte a vietii sa se implice mai puternic in aspectele practice ale vietii, ei compensand acum tot ceeau ce au risipit si ignorat in trecut.

3. Palma lunga
Prin opozitie cu cei care au palmele mici, persoanele cu palme lungi sunt privite ca fiind fiinte deosebit de prezente in toate planurile vietii practice, care muncesc din greu si cu mare randament si care pot fi creditate cu multa incredere pentru indeplinirea de sarcini diverse.

4. Palma foarte lunga
Nu foarte diferiti ca randament in planul vietii practice de cei cu palmele lungi, persoanele care prezinta o palma foarte lunga sunt insa inclinate sa planuiasca mai indelung toate actiunile lor si implicatiile acestora pe termen lung si, din acest motiv, adesea sunt priviti ca fiind lipsiti de curaj si incapabili sa ia o decizie sub presiunea timpului.

5. Palma de dimensiuni obisnuite
O palma de dimensiuni obisnuite, care se armonizeaza perfect cu restul trupului, este specifica persoanelor capabile sa intretina o viata sociala foarte activa, acestia putand sa comunice eficient la toate nivelurile si stiind cum sa foloseasca puterea cuvintelor inspre avantajul lor sau a grupului din care fac parte. Sunt fiinte rezistente si tenace, care pot intoarce cursul fatalist al unor evenimente viitoare gratie abilitatilor lor speciale.

6. Palma patrata
Definitorie pentru persoanele bine pozitionate in plan social, palma patrata este un indicator al personalitatilor echilibrate, cultivate si capabile, care pot sau nu sa puna pret si pe aspectele materiale ale vietii, dar care vor reusi mereu sa se bucure de respectul si ascultarea celor din jurul lor.

7. Palma ancestrala
Numita astfel din cauza aspectului sau primitiv, uscat, greoi si solid, palma ancestrala sau primitiva prezinta adeseori forme neregulate si este caracteristica pentru persoanele capabile sa acumuleze constant posesiuni materiale si care stiu sa se bucure de toate in viata, fara a acorda multa atentie nevoilor altora din jurul lor.

8. Palma rustica
Intalnita la multi dintre cei care sunt nascuti si isi desfasoara viata in mediul rural, palma rustica este lata si greoaie si prezinta nu de putine ori bataturi groase, fiind caracteristica tuturor persoanelor care isi ating obiectivele in viata prin propriile lor eforturi. Foarte muncitori si mereu pregatiti pentru a face fata oricaror eforturi, persoanele cu palma rustica nu sunt foarte imaginative ori creatoare, dar se vor descurca multumitor in planul vietii practice.

9. Palma ganditorului
In sfarsit, palma care defineste persoanele cu certe inclinatii filosofice si/sau artistice este o palma de dimensiuni obisnuite, dar foarte placut cizelata, care atrage atentia prin simetria si frumusetea liniilor sale, degetele fiind de regula de lungime egala cu cea a palmei. Lipsiti de abilitati practice deosebite, persoanele care au asemenea palme sunt foarte bine inzestrati pentru performante deosebite in domeniul artelor frumoase sau alte domenii teoretice, care necesita o analiza rationala desavarsita.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu