Astro Astrologia zodiilor

Tom Hanks, racul lunii iulie


Tom Hanks

Tom Hanks este unul dintre actorii cu suflet ai cinematografiei, isi joaca exemplar rolurile si este unul dintre putinii ce reuseste sa rapeasca telespectatorul din scaunul sau si sa simta pe propria piele toate starile prin care trece personajul pe care il interpreteaza.

Pe tot parcusul carierei sale a ales sa joace in filme ce transmit un anumit mesaj, care spun povesti de viata, iar fiecare dintre noi cei care le urmarim intotdeauna putem trage o concluzie, o idee, un principiu valoros care te poate indruma in problemele de zi cu zi.

S-a nascut pe 9 iulie si este un rac ce si-a construit singur destinul, nu a lasat pe nimeni sa aleaga in locul lui, iar filme ca Forest Gump, Saving Private Ryan, You’ve got mail, The Terminal, Catch me if You Can, The Da vinci Code, Charlie Wilson’s War si unul dintre cele mai recente filme ale sale, Angels & Demons, intotdeauna se vor gasi in rafturile cu filme de calitate.

A castigat doua premii Oscar si numeroase premii pentru cel mai bun actor, este in acelasi timp regizor si producator de filme. Persoanele din zodia rac nu fac lucruri fara rost intotdeauna in spatele alegerilor lor se ascunde un motiv bine intemeiat, rar se lasa condusi de sentimente de moment, prefera sa fie rationali si corecti. Nu suporta sa fie mintiti, sunt prieteni loiali, calitate rar intalnita, si iti sunt alaturi atat in momentele fericite, cat si in clipele cand esti la pamant.

Ca si Tom Hanks, daca pui pasiune in ceea ce faci si cauti sa evoluezi si sa devii tot mai bun in
domeniul pe care ti l-ai ales atunci cu usurinta iti poti gasi implinirea profesionala. Tom Hanks are patru copii, este un familist ce reuseste sa se imparta intre cariera si familie, asa ca, racii au atuul deosebit de a fi impliniti atat in cariera cat si in dragoste si amandoua sa se intample in acelasi timp.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu