Astro Astrologia zodiilor

Racul, un barbat prea sentimental?


Barbatul Rac

Ati putea fi oare catalogat drept un barbat sentimental? Uneori da, alteori nu. Insa un lucru este sigur: veti construi relatiile cu femeile asa cum mama v-a invatat ca trebuie sa o faceti. Nu este imposibil ca educatia pe care v-a dat-o sa fi facut din voi barbatul ideal de care ar fi avut nevoie.

La urma urmei, sunteti fiul ei, fiinta pe care o va iubi cel mai mult cat timp va trai. Si cu siguranta, lucrul acesta nu va poate lasa rece. Prin urmare, veti avea tendinta sa-i prezentati acele femei pe care stiti ca le va accepta. Cat despre dorintele voastre, veti iubi femeile la fel cum va iubiti mama. Este vorba de o situatie extrema, dar care reflecta o anumita realitate, caracteristica pentru toti barbatii din zodia Racului.

Adesea aveti impresia ca sunteti prea bun si prea amabil pentru ca o femeie sa se intereseze de persoana voastra. Si probabil nu gresiti intru totul. Inconstient, femeile au tendinta sa caute un barbat puternic, pentru conservarea speciei. In inconstientul primitiv, sensibilitatea poate trece drep un soi de slabiciune. Prin urmare veti fi inclinat sa renuntati chiar de la primul refuz la femeia cu care doriti sa va intalniti. Din fericire, viata este destul de lunga pentru a dobandi o gandire matura si incredere de sine. Si atunci veti putea sa va desfasurati intregul potential de cuceritor fara sa va schimbati in vreun fel.

De indata ce veti fi inteles ca femeilor le plac barbatii siguri pe ei, dar care sunt totodata in stare sa-si exprime emotiile si sa le dea frau liber, veti deveni maestru in arta seductiei, mai ales ca ati dobandit toate aceste atuuri de la mama natura. Si chiar o oarecare pasivitate va va face cu atat mai atragator. Daca va aflati in mijlocul unui grup, chiar si atunci cand nu spuneti sau nu faceti nimic, femeile vor fi inclinate sa se indrepte mai degraba spre voi decat spre acele guri-sparte care se lauda intruna sau arata o pofta nestapanita pentru femei. In adancul dumneavoastra sunteti o mama ocrotitoare si nu un vanator in cautare de hrana. In sfarsit, rolul de tata de familie va vine ca o manusa.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu