Astro Astrologia zodiilor

Compatibilitatea in dragoste: Perechea potrivita pentru nativii din zodia Rac


Rac

Rac-Berbec: din cauza lipsei de comunicare intre cei doi, nici unul din ei nu stie ce doreste celalalt, fiecare asteptand ca celalalt sa faca ceva pentru a impresiona, pentru a aduce o noutate in relatie, de aceea relatia intre cei doi nu va merge.

Rac-Taur: cand se intalnesc exista o atractie instantanee, de parca au descoperit comoara vietii lor si trebuie sa o cucereasca repede ca nimeni altcineva sa nu o fure, nu au ochi decat unul pentru celalalt si se iubesc cu toata inima.

Rac-Gemeni: o data ce gemenii se simt siguri ca au cucerit racii, acestia nu mai prezinta nici un interes. Daca totusi vrei sa mentii geamanul langa tine trebuie tot timpul sa-i dai impresia ca nu te-a cucerit intru totul, asa ca nu-i spune prea des "te iubesc".

Rac-Rac: sunt foarte fericiti impreuna, sunt ca doua fiinte intr-una singura. Sunt partenerii ideali, impreuna pot avea o relatie care sa tina pana la nunta de aur si, ceea ce este mai important, se respecta unul pe celalalt si niciodata nu isi pierd cumpatul chiar daca unul dintre ei greseste.

Rac-Leu: leul este generos, iar racul adora sa fie ingrijit de leu care ii va oferi tot ce ii pofteste inima impreuna cu afectiunea si devotamentul sau. O relatie buna bazata pe incredere si complementaritate.

Rac-Fecioara: la voi gelozia este o boala, daca nu va sunati de 10 ori pe zi sa intrebati unde sunteti, cu cine sunteti, ce faceti, nu va va simtiti bine; din cauza caracterului posesiv reciproc o relatie intre voi nu este posibila si daca va incapatanati sa o aveti o sa va aduca mai multe lacrimi decat zambete.

Rac-Balanta: racul are un temperament schimbator, acum zambeste, acum critica, acum e plin de nervi, acum tace si nu spune ce are pe suflet, acum radiaza de fericire fara motive aparente lucru care innebuneste balanta care nu gaseste un punct stabil in relatie. Relatia dintre cei doi poate dura numai daca sunt foarte intelegatori lucru valabil in special pentru balanta.

Rac-Scorpion: protectia pe care o ofera scorpionul este exact ce cauta racul, iar in plus racul adora ambitia si curajul pe care il are scorpionul, acesta fiind exact partenerul pe care il cauta. Pentru scorpion racul este alegerea ideala si nu va renunta niciodata la acesta.

Rac-Sagetator: indiferenta ce propune sagetatorul nu va fi niciodata de ajuns pentru rac caruia ii plac firile deschise si nu introvertiti precum sagetatorii. Racului nu ii este frica sa ridice tonul, iar sagetatorul nu se abtine nici el si nici nu cedeaza usor. O relatie intre cele doua semne nu este recomandata.

Rac-Capricorn: capricornul pune accent pe bani si pe afaceri, tot timpul sau este dedicat acestui lucru si sentimentele sunt abia pe al doilea loc, lucru deloc apreciat de rac care nu da o mare importanta partii materiale si care nici nu accepta sa fie doar o alta ora programata in agenda de lucru a capricornului.

Rac-Varsator: loialitatea celor doi nu poate fi contestata, echilibrul pe care si-l ofera este exact ce cauta amandoi de la o relatie, iar la o petrecere sunt in mijlocul ringului de dans; pur si simplu adora sa se bucure impreuna de toate placerile pe care le ofere viata.

Rac-Pesti: sunt simpatici, carismatici, afectuosi unul cu altul, sunt un cuplu care acapareaza admiratia tuturor. Au puncte comune in ce priveste obiectivele fixate in viata viata, este nevoie doar de mai multa intelegere si totul poate fi perfect.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu