Astro Citeste viitorul

Terapia angelica poate aduce pacea in sufletele noastre

Terapia angelica poate aduce pacea in sufletele noastreDe ceva vreme in special in Occident au aparut unele scoli de astrologie unde se practica asa-numita terapie prin ingeri, o metoda de vindecare a spiritului care teoretic ar permite oamenilor sa intre in contact cu ingerul lor de paza si prin acesta cu insisi arhanghelii pentru a isi restabili armonia si pacea sufleteasca.

Pentru acest lucru este insa nevoie si de un indrumator spiritual, un astrolog care sa functioneze initial ca un fel de mediu pentru pacienti si care sa le traduca acestora mesajele venite din partea ingerilor pana cand ei insisi vor putea rezona mai usor cu aceste fiinte supranaturale.

Pentru a deveni un astfel de terapist este nevoie nu doar de solide cunostinte de astrologie, dar si de cunostinte de metafizica si de psihologie care sa completeze fericit stiinta vindecarii prin ingeri si relatia speciala pe care o poti dezvolta cu acestia.

Pacientii sunt ajutati astfel sa intre in contact mai usor cu propria lor natura interioara si sa gaseasca resurse utile pentru a se vindeca de tot felul de boli ale spiritului, dar si pentru a isi indeplini mai bine unele obiective in viata.

Prin intelepciunea si energiile primite in mod mediat de la ingerii pazitori se pot clarifica multe confuzii si se poate atinge un grad marit de confort si de siguranta odata ce pacientul devine constient de faptul ca se afla mereu sub protectia unei persoane din sfera superioara a lumii noastre.

Prin apelul la culori si tehnici speciale se stabilesc in terapia angelica 7 conexiuni cu 7 dintre arhangheli si razele care corespund acestor ingeri, pentru fiecare dintre dansii existand o anumita culoare caracteristica. Cei 7 arhangheli sunt Micael, Jofiel, Camuel, Gabriel, Rafael, Uriel si Zadkiel, lor corespunzandu-le culori specifice, respectiv Albastrul, Galbenul,  Rozul, Albul, Verdele, Auriul si Violetul.

Anumite virtuti si trasaturi pozitive sunt de asemenea asociate cu fiecare arhanghel si culoarea sa caracteristica, aici putand aminti Puterea, Protectia, Iluminarea, Intelepciunea, Puritatea, Armonia, Pacea sau Libertatea. Nu toate aceste virtuti vor putea fi asimilate intr-o singura sedinta, fiind nevoie de timp indelungat pentru a se atinge sferele superioare ale spiritului prin terapia angelica.

Nu oricine poate practica aceasta terapie, existand si "drepturi de autor" intru totul legale, doar anumite scoli astrologice si persoane fizice putand sa fie creditate cu un certificat de terapist care sa le permita mai apoi sa isi exercite arta asupra a mii de pacienti. Terapia cu ingeri prinde usor la public si nu putini sunt aceia care admit ca au inregistrat progrese vizibile pe aceasta cale, dar inca o data, nu toti cei care pretind ca pot practica aceasta forma de vindecare spirituala sunt si certificati in aceasta directie.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu