Astro Citeste viitorul

Telepatia ar putea avea un viitor in domeniul astrologiei

Telepatia ar putea avea un viitor in domeniul astrologieiFiind o insusire a psihicului uman, telepatia se afla in stare latenta in fiecare dintre noi si asteapta inca sa fie scoasa la lumina si folosita cu maximum de responsabilitate si eficienta. Nu multi sunt aceia care pot in zilele noastre sa faca apel la aceasta cale de comunicare, iar cei care totusi o utilizeaza in mod frecvent lucreaza mai mult cu animalele si uneori cu persoanele bolnave psihic si mai putin cu alte categorii deoarece exista si riscuri suficient de mari incat sa tempereze chiar si pe cele mai bine intentionate persoane.

In esenta, telepatia este abilitatea de a comunica cu altii doar prin simplul efort de gandire, putandu-se astfel transmite nu doar structuri verbale, dar si emotii, idei, cereri, comenzi, sentimente si chiar imagini grafice sugestive. Pentru a fi insa receptat fara greseala, cel care foloseste telepatia trebuie sa stapaneasca bine aceasta tehnica de comunicare, existand si pericolul de a speria sau chiar a dezechilibra serios planul mental al receptorului prin sugestii si acte de comunicare lansate la intamplare sau cu mare graba.

Exista studii stiintifice suficiente care sa probeze existenta telepatiei ca forma de comunicare, in special persoanele legate afectiv precum gemenii, parintii si copiii sau cei casatoriti putand sa utilizeze in grade diferite telepatia ca mijloc de comunicare. In relatia cu animalele de asemenea multa lume a descoperit la un moment dat cat de usor reactioneaza unele specii la sugestiile transmise pe cale mentala, animalele devenind astfel mai violente sau dimpotriva aratand un grad de incredere mai mare fata de cel care ii "transfera" cu mintea anumite ganduri sau emotii.

Aproape oricine poate utiliza telepatia la un nivel empiric, dar cu o eficienta scazuta daca este sa raportam aceste experimente la performantele inregistrate de telepatii cu experienta, care pot comunica cu mare usurinta chiar si atunci cand este vorba despre distante foarte mari. Empatia, adica intuirea realitatii prin identificare afectiva cu ceilalti, este o ruda apropiata a telepatiei, aproape toti receptorii trebuind sa fie din timp pregatiti pentru a putea apoi "capta" eficient toate mesajele transmise de catre telepati. Cei care nu se ancoreaza atat afectiv cat si mental in realitate, adica refuza socializarea sau comunicarea obisnuita precum si lumea afectelor nu vor fi buni subiecti de apelat in cadrul comunicarii telepatice.

In astrologie, telepatia este prezenta prin intermediul asa-numitelor "medii", adica persoane care poseda abilitati speciale, ei putand "citi" aura energetica a unei persoane sau putand obtine informatii doar si prin simpla consultare a unui obiect care apartine unei alte persoane. Mai degraba empatici decat telepati in adevaratul sens al cuvantului, mediile spirituale ne pot demonstra pe viu si cat de periculos poate fi sa faci apel la telepatie in absenta unei pregatiri temeinice. Sunt cunoscute astfel cazurile de medii care comunica cu mortii sau cu cei aflati departe si se stie cam ce reactii pot sa apara in asemenea situatii, atunci cand presupuse spirite sau cei aflati la distanta incearca sa comunice la randul lor prin intermediul astrologului.

Cu o buna pregatire de telepat, un astrolog profesionist poate umple multe goluri in definirea profilului astrologic al unui subiect, facand apel deopotriva la alte planuri ale existentei, unde telepatia functioneaza la fel de eficient ca si pe Pamant, sau la terte persoane care nu pot sa nu doresc sa ofere informatii cu voce tare despre unele probleme de interes. Suplimentar, pot fi transferate pe cale telepatica si unele sentimente de incurajare sau sugestii utile pentru subiectul analizat, care sa aduca un plus de eficienta in munca astrologului si sa permita o crestere a calitatii vietii clientilor sai.

Nu trebuie insa uitat faptul ca telepatia, la fel ca si alte metode de lucru specifice astrologiei nu se poate folosi la intamplare sau de catre persoane lipsite de experienta. Este o cale mult prea riscanta deopotriva pentru astrolog cat si pentru subiectii sai de analiza daca nu se stapaneste cu maiestrie aceasta tehnica buna de comunicare si transfer de energii pozitive. Mai bine este sa se deprinda unele abilitati de folos pas cu pas, alaturi de cineva cu mare experienta in acest sens, decat sa se treaca repede catre lucrul cu oamenii deoarece pot fi date complet peste cap atat rezultatele pentru profilul astrologic cat si increderea subiectului in profesionalismul astrologului.

Multe mai sunt inca de descoperit despre aceasta modalitate de comunicare si nimeni nu poate garanta daca telepatia va putea fi folosita cu succes si fara riscuri peste 100 de ani sau daca poate mai trebuie asteptat chiar si 1000 de ani pana ce in sfarsit toate tainele telepatiei sa fie deslusite si sa putem include si aceasta cale de comunicare printre celelalte deja folosite frecvent de catre oameni. Este un domeniu foarte vast si plin de tot felul de obstacole deci merita sa ii lasam pe savanti sa afle ce trebuie inca aflat si abia apoi sa ne bucuram si noi in deplina siguranta de roadele muncii lor de cercetare.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu