Astro Astrologia zodiilor

TAUR – intre determinare si pragmatism

TAUR – intre determinare si pragmatismNu se lasa condusi de vise ci de pragmatism si ratiune. Isi cunosc foarte bine limitele si stiu cand trebuie sa actioneze si cand trebuie sa spuna stop. Tot timpul gasesc un echilibru interior indiferent cat de grea sau dureroasa ar fi situatia in care s-ar afla. Au un simt al proprietatii foarte bine dezvoltat si de aceea cauta mereu sa exceleze in propriul domeniu.

Nu sunt condusi de patima banilor insa recunosc importanta lor si a oportunitatilor pe care le pot oferi. Le place siguranta, confortul si nu intampina cu bine schimbarile bruste din viata lor. Nu accepta esecul si mereu gasesc o solutie pentru a redresa lucrurile. Sunt foarte autoritari, in domeniul muncii isi vad in general doar propriul interes si sunt duri cand vine vorba de propriile proiecte.

Nu le place sa lase proiecte neterminate pentru ca asta reflecta o lipsa de respect din partea lui care in cele mai multe cazuri este de neacceptat. Cunosc bine armele seductiei si daca privirea le este atintita asupra unui personaj anume, nu se vor da in laturi pana acesta nu va fi cucerit. Iubesc cu pasiune si isi pot vedea foarte usor viata alaturi de persoana respectiva. Ce cauta intr-o relatie cel mai mult este stabilitatea si siguranta pe care doar iubirea o poate oferi.

Taurul este un partener foarte loial, nu isi arunca niciodata privirea catre altcineva. Insa pentru ca isi deschide inima atat de mult poate fi si usor de ranit. Nu face compromisuri usor in relatie insa sunt si momente cand mandria e prea mare si reuseste sa fie o stanca chiar daca inima sangereaza prin interior.

Taurul trebuie sa aiba grija sa iubeasca chibzuit si sa fie foarte atent la persoana cu care alege sa isi petreaca restul vietii. Sa puna din timp barierele care delimiteaza diferenta dintre prea multa iubire si manipularea emotionala. Cand iubeste este foarte vulnerabil si accepta cu usurinta lucruri care in alte conditii nu le-ar fi acceptat.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu