Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun … ce ii place la o potentiala iubita

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun ... ce ii place la o potentiala iubitaBerbec: Ii place sa fie in centrul atentiei, astfel ca fata care il va face sa se simta ca un star va fi cea pe care o va cauta si a doua zi.

Taur: Fata care stie sa isi argumenteze scurt si direct opiniile fara prea multe metafore, nervi sau lacrimi va fi cea care ii va intra pe sub piele.

Gemeni: Adora sa fie alintat, rasfatat, sa ii arati cum il iubesti si mereu va fugi in bratele celei care il va face sa se simta ca acasa.

Rac: Dispretuieste scenele de gelozie si, cum intalneste o fata care are o tendinta spre aceasta practica, fuge unde vede cu ochii.

Leu: Vrea o fata cu care sa poata sa glumeasca in voie, sa nu trebuiasca sa joace teatru pentru a o impresiona ci sa ii dea voie sa fie el insusi.

Fecioara: Ce-i drept, este mult prea atras de femeia-trofeu, desteapta, frumoasa, care stie exact ce vrea de la viata, il atrag caracterele puternice cu care se poate mandri.

Balanta: Are tendinta sa tina langa el fetele de casa, care sa nu ii dea prea multe dureri de cap si care sa nu se aranjeze prea tare ca sa atraga atentia altora.

Scorpion: Adora persoana care stie sa se bucure de viata, care rade si nu ia totul atat de serios, care stie sa se bucure de prezent si care il face sa vrea sa fie langa ea zilnic.

Sagetator: Nu are multe pretentii, insa lucrul care il scoate din minti este lipsa punctualitatii, o considera o lipsa de respect si poti fi tu cea mai frumoasa ca tot va fi nervos cand il lasi sa astepte.

Capricorn: Cauta persoana care sa fie cu picioarele pe pamant, rationala si care stie sa se tina de cuvant, ii displac indeciziile si schimbarile la fiecare 10 minute.

Varsator: Poate fi considerat meschin, dar vrea o fata care stie sa gateasca, care sa ii faca un preparat atat de bun de sa se linga pe degete.

Pesti: Vrea o partenera cu care poate vorbi despre orice si alaturi de care poate duce multe proiecte la capat.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu