Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun….daca esti dependenta de viata virtuala

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun....daca esti dependenta de viata virtualaBerbec: Iti place ca prin intermediul netului poti mentine legatura cu prietenii cu care din cauza unor conditii speciale te vezi foarte rar sau care poate chiar sunt plecati prin alte tari si nu reusesti sa ii vezi altfel.

Taur: Iti place sa afli prima ultimele stiri, iar netul este ca un “barfitor” de meserie de la care poti afla repede aproape tot ceea ce te intereseaza.

Gemeni: De obicei esti destul de dezamagita de anumite diferente prezente intre personajele virtuale si cele reale, una spun acolo, alta fac in realitate. Desi tu nu iti ascunzi personalitatea chiar si atunci cand comunicarea are loc prin intermediul unei tastaturi, altii o fac. Asa ca … ai grija.

Rac: Nu exista zi in care sa nu accesezi netul, a devenit pentru tine mai mult decat o forma de comunicare sau de informare, trebuie sa nu uiti totusi ca, desi te simti mult mai in siguranta acolo, viata reala se traieste afara si nu intre patru pereti.

Leu: Pentru tine internetul chiar este doar o sursa de informare si nimic mai mult, iti place sa experimentezi insa nu prin intermediul unui ecran. Ai o personalitate care trebuie sa se desfasoare, iar internetul uneori iti frange aripile si tie chiar iti place sa zbori.

Fecioara: In primul rand … nu ai timp. Mereu esti ori prea ocupata ori nu vrei decat sa te odihnesti asa ca nu acorzi o foarte mare importanta netului.

Balanta: Iti place sa comunici cu persoanele dragi cu care nu vii in contact zilnic si, in plus, mai toata munca ta o faci pe net deci iti este aproape imposibil sa nu vii in contact cu acesta.

Scorpion: Pentru tine este doar o metoda de divertisment si doar atat, nu te complici, nu te stresezi, privesti viata mult prea relaxat asa ca nu te impovarezi inutil.

Sagetator: Iti place sa cunosti pulsul, sa fii informata sa vezi ce se intampla, iar netul te ajuta cu asta. Nu esti dependenta insa nici nu poti fara mai mult de doua zile.

Capricorn: Folosesti netul strict pentru informare, iti place sa iti distribui altfel timpul decat sa il petreci doar in fata unui monitor insa asta nu inseamna ca nu te intereseaza mediul virtual.

Varsator: Consideri netul ca un strict necesar, te-ai obisnuit chiar sa iti faci o rutina, ce situri accesezi si cu cine comunici, ai prietenii virtuale care sunt la fel de importante ca si cele reale.

Pesti: Ai perioade, unele zile nu te poti desprinde de el, iar in altele nici nu vrei sa deschizi PC-ul. Insa oricat l-ai uri sau iubi, este o dragoste cu nabadai, nici cu el, dar nici fara.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu