Astro Citeste viitorul

Culoarea ochilor si tipul de personalitate astrologica

Culoarea ochilor si tipul de personalitate astrologicaOchii au fost dintotdeauna considerati ca un fel de oglinda a sufletului si nimeni inca nu a reusit sa contrazica acest lucru pana in prezent, mai toata lumea acceptand ca adevarat faptul ca o privire rea ascunde de obicei un suflet intunecat, iar una vinovata, un suflet greu de pacate.

Foarte interesant este insa faptul ca si culoarea ochilor se pare ca ne poate spune multe despre personalitatea noastra ascunsa, pe care inca nu o intelegem pe deplin deoarece ne aflam inca pe drumul cunoasterii de sine si nu stim multe din ce ne rezerva viitorul. Ochii totusi, prin culoarea lor, ne pot dezvalui o parte din aceste secrete, iar in continuare va prezentam cateva dintre caracteristicile de baza ale fiecarui tip de ochi in parte:

1. Ochii albastri – aceasta este probabil cea mai atragatoare pereche de ochi din toate cate exista, iar succesul lor se datoreaza in primul rand nuantei deschise, care poate trimite de multe ori la un suflet prietenos, sincer, fara ascunzisuri. Purtatorii ochilor albastri sunt de obicei persoane placute, sensibile la problemele celorlalti, dar si vesele si pline de incredere. Foarte rar, persoanele cu ochi albastri se enerveaza, reusind nu se stie cum sa isi pastreze mereu calmul.

2. Ochii caprui – ochii caprui sunt de fapt rezultatul incrucisarii ochilor verzi cu cei cafenii si nu e intamplator faptul ca purtatorii de ochi caprui sunt foarte versatili in viata, capabili sa se adapteze la aproape orice situatie. Persoanele care poseda asemenea ochi sunt foarte sociabile, dau des dovada de spontaneitate si le place sa se distreze. Uneori, la aceeasi persoana, nuantele pot oscila de la verde-inchis catre cafeniu si acest lucru va corespunde cu schimbarile de moment, atragand in egala masura atentia si asupra impredictibilitatii posesorului acestor ochi frumosi.

3. Ochii verzi – mai rar intalniti decat alte perechi de ochi, ochii verzi sunt pur si simplu hipnotici, incarcati cu un mister aparte al lor, dar si cu multa senzualitate. De obicei, persoanele care au ochii verzi sunt capabile sa administreze cele mai variate domenii de activitate, se descurca de minune in relatiile cu publicul, dar sunt caracterizate si de o lipsa de incredere aproape bolnavicioasa fata de persoanele despre care nu stiu mai nimic.

4. Ochii cafenii si ochii negri – deopotriva persoanele cu ochi negri cat si cele cu ochi cafenii sunt de obicei persoane de incredere, cu simtul responsabilitatii. In plan romantic, sunt cautati si din acest motiv, deoarece stiu sa isi satisfaca partenerii de relatie si chiar le face placere acest lucru. In relatia cu alte persoane sau la locul de munca, cei cu ochii negri/cafenii sunt practici si ofera suficient credit altora, dar numai pana la un anume punct.

5. Ochii cenusii – adevarati lupi ai stepelor, persoanele cu ochi cenusii au un temperament puternic, sunt lideri prin excelenta si dau dovada de multa pasiune in relatia lor romantica. Atat in planul familiei cat si in acela profesional, persoanele cu ochi cenusii investesc mult si se asteapta sa primeasca la fel de mult inapoi.

Unele voci mai analitice vor spune ca nu exista o relatie directa intre culoarea ochilor si tipul de personalitate al purtatorilor acestor ochi, dar adevarul este ca destinul nostru se supune foarte multor factori si, plecand de la simplul nume de botez, culoarea pielii sau orientarea sexuala ulterioara, cu totii suntem conditionati de anumite constante ale devenirii noastre, iar culoarea ochilor este cu siguranta una dintre aceste constante.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu