Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti … ca sa iti spun daca esti dependenta de parerea celorlalti

Spune-mi ce zodie esti ... ca sa iti spun daca esti dependenta de parerea celorlaltiBerbec: Putin spre deloc … nu esti o persoana care sa se ascunda, iti place sa fii asa cum esti tu si sa fii acceptata pentru tine nu pentru ceea ce vor altii sa devii.

Taur: Uneori ai vrea sa spui mai mult decat lasi sa se vada, dar crezi ca este important sa nu ranesti persoanele din jur doar pentru un impuls de moment, stii sa te controlezi.

Gemeni: Esti constienta ca nu te poate placea toata lumea si nu le poti face pe plac tuturor desi ai o inima prea mare si incerci sa faci si asta uneori.

Rac: Te inconjuri din start doar cu persoane cu care te simti bine, fata de care nu simti nevoia sa pretinzi ca ai fi altcineva, daca apar in anturaj specimene care nu crezi ca s-ar potrivi cu caracterul tau incerci sa le eviti.

Leu: Iti place sa fii rea si sa spui lucrurilor pe nume, direct, scurt si la obiect fara prea multe menajamente, asa ca parerea altora despre tine … ar fi bine sa si-o pastreze pentru ca pe tine nu te intereseaza.

Fecioara: Nu tii cont de altii ci doar de tine insa un lucru e sigur, daca parerea ar veni de la o persoana la care cu adevarat tii, atunci ai asculta si ai incerca sa intelegi.

Balanta: Crezi ca este important sa asculti toate parerile din jur, dar sa faci ce simti, pana la urma tu trebuie sa te respecti intai pe tine si sa te placi asa cum esti.

Scorpion: Ai momente cand cauti aprobarea celor din jur asupra anumitor situatii, dar asta doar in masura in care parerea lor este strict necesara.

Sagetator: Nimeni nu te poate schimba, te pot doar accepta asa cum esti tu, daca nu ai fi asa nu ai mai fi tu ci doar o marioneta in mana altora.

Capricorn: Ai o singura viata si in orice caz e prea scurta si treci prea repede prin toate treptele incat sa iti pierzi timpul si cu viata altora si cu opiniile lor.

Varsator: Esti o fire intreprinzatoare nu ai timp sa asculti prea multe baliverne multe fara rost, mai multe fapte si aspectele practice sunt lucrurile dupa care te ghidezi.

Pesti: Singurul moment in care ai putea fi influentata de parerea lor este atunci cand te afli intr-un punct foarte jos, suferi sau esti deprimata, ori nu iti mai gasesti locul nicaieri.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu