Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun … daca esti alintata

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti alintataBerbec: Dispretuiesti fetele care se pisicesc, iti provoaca instantaneu alergie, de aceea pe cat posibil incerci sa eviti sa faci astfel de scene.

Taur: Esti o persoana rationala, foarte rar iti permiti sa fii alintata, nu iti sta in caracter si nici nu iti place.

Gemeni: Daca persoanele din jurul tau te alinta, te bucuri de acest tratament deoarece consideri ca orice femeie merita sa i se faca poftele si mofturile uneori.

Rac: Iti place sa fii alintata, te si comporti ca atare insa nu exagerat, esti chiar foarte adorabila in astfel de momente.

Leu: Te afli la extreme, cand esti alintata esti super-alintata, dar in acelasi timp poti sa iti schimbi caracterul la 180 de grade daca cineva te calca pe coada transformandu-te imediat intr-o frumoasa scorpie.

Fecioara: Iti place mai mult sa alinti decat sa fii alintata si ai o atractie deosebita in a face persoanele din jurul tau sa se simta cu adevarat speciale.

Balanta: Iti permiti sa fii o alintata rasfatata doar in prezenta persoanelor care te iubesc si care te cunosc cu adevarat.

Scorpion: Uneori poti fi alintata pana la a scoate din minti persoana de langa tine si asta mai ales in cazurile in care nu obtii ceea ce iti doresti.

Sagetator: Din pacate nu prea ai fost alintata si ai trecut prin momente dificile in viata, de aceea consideri ca acest sentiment este superficial si fara rost.

Capricorn: Ai clipe in care tot ce iti doresti este sa fii tratata ca o mica printesa tinuta in puf, mai ales dupa zilele pline de stres si obositoare.

Varsator: Esti ca un ingeras cand te alinti, este aproape imposibil ca cei din jurul tau sa nu te placa si asa mai ales cand zambetul tau imprastie orice tensiune ce ar putea exista in jur.

Pesti: Consideri ca daca nu ai momente in care sa te comporti ca o mica alintata, nu te bucuri cu adevarat de faptul ca esti femeie, de ce sa nu profiti de acest avantaj daca ai ocazia, nu e chiar atat de rau sa fii tratata ca o pisica alintata pe care o mangai in timp ce ea toarce.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu