Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti… ca sa iti spun cum sa tratezi cu scorpiile

Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa tratezi cu scorpiileBerbec: Cu spatele, nu se merita sa iti pierzi timpul cu astfel de personaje, ai treburi mult mai importante de facut.

Taur: Nu trebuie sa le dai prea multa apa la moara, deoarece acestea sunt ca lipitorile, se vor tine scai de tine pana isi umplu burta cu sange.

Gemeni: Cu o replica ce trebuie sa tinteasca fix unde o doare dupa care, pa si la revedere.

Rac: Daca esti cumva prietena cu aceasta scorpie si stii ca are momentele ei in care nu poti controla nici ce face, nici ce spune, da-i timp sa se linisteasca dupa care incearca sa vorbesti cu ea si sa ii explici ce te-a deranjat.

Leu: Cu zambetul larg pe buze ca si cu ai privi un teatru de marionete in plina desfasurare in care ea are rolul principal.

Fecioara: Indiferenta este arma de aur, las-o sa vorbeasca si sa trancaneasca cat vrea, iar tu prefa-te ca te gandesti la treburi mult prea importante pentru a mai avea timp sa o asculti.

Balanta: Uneori este indicat sa pui piciorul in prag si sa nu te lasi calcata in picioare, asa ca daca ea tipa la tine, arata-i ca si tu ai plamanii necesari pentru a-i tine piept si nu te lasa intimidata.

Scorpion: Asculta ce are de spus, iar apoi adauga un simplu … "nu ma cobor la nivelul tau" … si mergi mai departe.

Sagetator: Astfel de persoane trebuie tratate cu nepasare, ca si cum nu ar exista si sunt invizibile ochiului tau.

Capricorn: Daca scorpia este la locul de munca incearca pe cat posibil sa ramai diplomata, nu e bine sa iti ascuti sabiile in vazul tuturor.

Varsator: Prefa-te ca nu o auzi, nu comenta nimic si nu incepe sa vorbesti urat cu ea, las-o sa creada ca a castigat si, cand sansa ti se ofera, achita-ti conturile.

Pesti: Nu esti o persoana careia sa ii placa conflictul, dar daca te calca bine pe coada nimeni nu poate prevedea ce se va intampla, fie o sa tratezi situatia ca si cum nu te-ar atinge, fie o vei lua de cap si ii vei face un permanent.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu