Astro Citeste viitorul

Genetica incepe sa fie folosita si de catre astrologi

Genetica incepe sa fie folosita si de catre astrologiIn astrologie, la fel ca si in genetica se pleaca de la ipoteza potrivit careia "inceputurile" pot sa determine cursul ulterior al evenimentelor sau evolutia in bine sau in rau a unei persoane, iar analiza in detaliu a "semintelor" care au generat viata poate sa aduca informatii de maxima importanta pentru corectarea eventualelor greseli de "programare" initiale. Este o similaritate care i-a facut pe unii sa se intrebe daca nu cumva ar putea fi identificate si alte puncte comune care sa permita mai apoi o colaborare mai stransa intre cele doua arii de interes.

Stiinta geneticii este relativ noua, insa astrologia are o bogata istorie in spate si, pentru ca unii cred la ora actuala ca cele doua domenii se pot completa reciproc, iata ca o serie de astrologi din diverse zone ale lumii au inceput sa manifeste un interes crescand fata de genetica, au publicat deja si continua sa publice teoriile lor referitor la aceasta noua abordare si incearca fara graba sa descopere cam ce modalitati utile de lucru se pot identifica pentru a aduce un plus de claritate in astrologie prin apelul la genetica si, de ce nu, un plus de informatii utile pentru geneticieni prin apelul la astrologie.

Principala problema cu care se confrunta genetica in prezent este una de ordin moral, respectiv apare intrebarea justificata daca este sau nu bine sa te amesteci in ordinea fireasca a lucrurilor si sa incerci sa schimbi ceva din acest punct de vedere. Astrologia s-a confruntat de nenumarate ori in trecut cu aceeasi problema de ordin moral, multi astrologi de renume fiind chiar pusi la zid sau chiar si executati pentru convingerile lor si modul in care le puneau in practica.

Astrologia de fapt incearca sa schimbe macar cu putin ordinea fireasca a lucrurilor, propunand subiectilor sai, in urma consultarii astrelor, diferite modalitati de rezolvare a unor probleme si de depasire a unor obstacole. Genetica de asemenea poate descoperi unele potentiale probleme si poate incerca sa le si rezolve cu acordul implicit al subiectilor sai de analiza. Cu totii ne nastem avand un destin trasat clar de astre si cu totii posedam un set de gene care ne vor influenta destinul fara doar sau poate. Ceea ce pot schimba deocamdata atat astrologia cat si genetica sunt aspecte relativ minore ale prezentului cu un impact insa foarte pozitiv asupra evolutiei vietii noastre sau a aceleia a urmasilor nostri.

In astrologie, destinul si harta astrala a parintilor au de multe ori puncte comune cu acelea ale copiilor si se poate astfel demonstra o alta apropiere dintre genetica si astrologie, respectiv posibilitatea de a face conexiuni utile si de a obtine informatie bogata si de calitate, care apoi sa fie de real folos pentru evitarea unor dezastre viitoare. Multe teorii comune se bazeaza pe aceasta "linie de sange" specifica unei familii, iar succesele, atunci cand exista, isi datoreaza reusita si acestei abordari pragmatice a modului de operare cu subiectul de analizat.

Clonarea nu este totusi un aspect care sa implice astrologia decat in mod indirect, aici fiind bine de identificat o harta astrala benefica atat pentru momentul initial al inceputului cat si pentru momentul ulterior al nasterii, care sa favorizeze deci fatul inca din primele sale zile de viata. Intrucat exista insa o serie de probleme legale, aceasta abordare nu merita totusi luata in considerare deocamdata deoarece ar fi o discutie pur teoretica, fara nici o urmare in plan practic.

Astro-geneticienii vor necesita, se pare, si o mai solida pregatire teoretica decat restul astrologilor precum si o bogata experienta profesionala pentru a se putea descurca cu succes in ceea ce se anunta a fi deja o noua ramura a astrologiei moderne. Informatiile oferite in prezent sunt destul de sarace si nu e deloc de mirare ca e asa deoarece lipsesc resursele de calitate, cercetatorii aflandu-se pe un teren complet nou, foarte putin explorat in trecut.

Intrucat cei care s-au implicat pana acum in astro-genetica par a fi persoane foarte serioase, cu suficient credit profesional, este de sperat ca nu peste prea multa vreme sa putem avea acces la informatii mai detaliate, care sa ne arate clar in ce mod astrologia si genetica se pot potenta reciproc si ce avantaje reale vor izvori si pentru noi de aici.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu