Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun … daca ai ceva de invatat dintr-o fosta relatie

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca ai ceva de invatat dintr-o fosta relatieBerbec: Sa nu judeci omul inainte de a-l cunoaste cu adevarat, posibil ca sub o armura rigida sa gasesti o inima calda care poate oferi multe.

Taur: Prietenia se termina din momentul in care minciunile apar cu usurinta, iar regretul este tot mai mic.

Gemeni: Ajungi la un moment in care ramai fara lacrimi si atunci cu adevarat te poti ridica si merge mai departe.

Rac: O iubire mare nu poate fi uitata chiar daca elimini tot ce aveai bun in viata ta, exista un dor continuu care arde mocnit intr-un colt de inima si tot ce poti face este sa il ignori, asta nu inseamna insa ca nu simti nimic.

Leu: Respectul este cel mai important lucru la care tii foarte mult si nu ai putea sa treci peste situatiile in care esti jignita si tratata ca un nimic cand tu insuti iti cunosti valoarea.

Fecioara: E greu sa alegi atunci cand inima ta vrea doua lucruri total diferite, dar mereu trebuie sa alegi ce te face pe tine sa te simti completa.

Balanta: Exista situatii cand pur si simplu iubirea se stinge la fel de brusc cum a si aparut si atunci trebuie sa ai curajul sa pleci.

Scorpion: Trebuie sa deschizi bine ochii pentru ca uneori tot ce iti doresti se afla langa tine, este nevoie sa te impiedici de mai multe ori ca sa realizezi ca este o singura persoana care e mereu acolo si te ridica indiferent de situatie.

Sagetator: Pasiunea poate mistui ca un incendiu totul in calea sa, pe cat de intens, pe atat de devastator, iar cand privesti in spate tot ce zaresti este praf si scrum.

Capricorn: Poti ajunge sa fii dependenta de o persoana ca de un drog, datorita senzatiilor ce ti le ofera, dar in cele din urma nu confunda dragostea cu o iluzie.

Varsator: Iubirea poate fi oarba si poti pati ca si in desert, sub arsita soarelui, unde ai impresia ca vezi lucruri care nu exista.

Pesti: Odata increderea pierduta … nu mai exista cale de intoarcere si e greu sa lupti de unul singur apoi cand se presupune ca sunteti doi.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu