Astro Citeste viitorul

Astrologia sarutului

Astrologia sarutuluiNativii semnelor zodiacale pot fi diferentiati, si nu e deloc suprinzator sa descoperi acest lucru, dupa modul in care isi saruta partenerul, unii dintre acestia putand fi mai directi sau chiar impulsivi, iar altii de o delicatete si un rafinament aparte.

Cunoscand trasaturile de personalitate caracteristice fiecarui semn al zodiacului, se pot face astfel preziceri corecte si asupra manierei in care Leul, de exemplu, sau Scorpionul isi saruta partenerul, aceste preziceri fiind la fel de valabile atat pentru barbatii nascuti sub un anume semn zodiacal cat si pentru femeile apartinand aceluiasi semn.

Berbecul – nativii acestui semn saruta cu pasiune, sunt destul de impulsivi si, nu de putine ori, chiar musca buzele sau urechile partenerului, incercand sa il domine sexual de la bun inceput.

Taurul – fara a se grabi, Taurii se apropie cu senzualitate de partener, saruta indelung si au obiceiul de a isi plimba mainile atat pe chipul cat si pe intreg corpul persoanei iubite. Pentru Tauri, sarutul este o importanta parte a preludiului sexual.

Gemenii – pentru Gemeni sarutul este un gest foarte personal, care te angajeaza afectiv fata de cealalta persoana si ei nu vor saruta decat scurt si usor senzual la primele intalniri, urmand sa se decida mai apoi daca isi pun sau nu sufletul pe tava laolalta cu buzele lor incarcate de promisiuni ascunse.

Racul – fara o atmosfera plina de confort si relaxare Racii vor refuza sa isi sarute partenerul, ei preferand siguranta mai mult decat aventura. Daca insa conditiile minime sunt indeplinite Racilor le place sa se sarute lung, incercand sa transmita partenerului caldura si incredere.

Leul – un semn destul de special, Leii saruta mai degraba ca actorii celebri din filme decat ca niste persoane obisnuite, lor placandu-le sa creeze o atmosfera trasnet, foarte romantica, dar riscand uneori sa te faca sa izbucnesti in ras din cauza seriozitatii cu care abordeaza nu doar sarutul, dar si alte aspecte ale vietii romantice.

Fecioara – daca partenerul emana curatenie si rafinament prin toti porii, Fecioarele nu se sfiesc sa sarute ele primele sau macar sa transmita semnalele potrivite, dar altfel gandul sarutului le starneste repulsie, Fecioarele neputand sa suporte nu doar mizeria, dar si excesul de saliva sau respiratia mirositoare.

Balanta – acesta este probabil semnul zodiacal al pupaciosilor prin excelenta, Balantele adorand pur si simplu sa se sarute indiferent de momentul zilei sau de circumstante. Balantele nu se limiteaza doar la buze atunci cand saruta si vor explora intregul corp al partenerului daca acest lucru le va fi permis.

Scorpionul – foarte pasional, Scorpionul saruta cu mare rafinament transmitand partenerului cele mai placute si inedite senzatii. In plus, Scorpionilor le place sa experimenteze cele mai variate tehnici de sarutat si nu poti scapa usor de ei daca te simt ca au ce invata de la tine din acest punct de vedere.

Sagetatorul – daca primul sarut promite mult, Sagetatorii vor dori mai mult si mai mult si este nevoie de multa inventivitate pentru a-i tine mereu in priza, Sagetatorii plictisindu-se usor atunci cand nu mai este nimic de descoperit.

Capricornul – ratiunea guverneaza inclusiv afectele Capricornilor si a te saruta cu acestia e ca si cum ai fi supus unui test de personalitate, Capricornii avand prostul obicei de a-si analiza in profunzime partenerul chiar si in asemenea momente mai romantice sau chiar si in timpul actului sexual.
          
Varsatorul – Varsatorii sunt niste excentrici cand vine vorba de sarutat, ei incercand sa se separe de restul zodiilor prin tehnici foarte personale, care fie te blocheaza complet, fie te atrag foarte mult. Nu sunt fani ai saruturilor lungi ci prefera saruturi scurte, surprinzatoare si pline de rafinament.

Pestii – in mintea Pestilor sarutul trebuie sa fie probabil inrudit indeaproape cu mirosul deoarece ei nu se saruta mai niciodata cu un partener care nu emana un miros placut, sexi, cuceritor. Suplimentar, daca un Peste este de acord sa te sarute el primul, poti fi sigur ca acel Peste te place foarte mult.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu