Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… cum te vad cei din jur

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... cum te vad cei din jur

Berbec: – O persoana care stie ce vrea si care nu se da la o parte din fata unei provocari. Este direct, spunandu-ti clar ce parere are. In plus, nu suporta superficialitatea sau falsitatea.
 
Taur: – Isi poarta inima la vedere. Generozitatea si compasiunea sunt printre primele calitati pe care le descoperi la un Taur. Sunt persoane foarte agile si istete, mature in gandire, care mereu isi respecta promisiunile.
 
Gemeni: – Isi controleaza actiunile foarte bine, sunt persoane calme, se enerveaza foarte greu, nu riposteaza niciodata cu tipete, ci cu indiferenta totala. Cred in liberul arbitru si in faptul ca fiecare trebuie sa fie responsabil pentru propriile actiuni.
 
Rac: – Au o intuitie de invidiat. Stiu cand sa actioneze si cand e momentul sa se retraga. Foarte carismatice, reusesc sa-si gaseasca prieteni repede. Sunt foarte corecte atat in alegeri, cat si in actiuni.
 
Leu: – Sunt langa tine cand ai nevoie de un umar, de un sfat, de cineva care sa te faca sa zambesti. Stiu sa obtina tot ce isi doresc de la viata, pentru ca nu le este frica sa riste. Au o vointa de fier si o incapatanare fara margini uneori.
 
Fecioara: – Pun suflet in tot ceea ce fac, se ataseaza emotional destul de repede si uneori sunt chiar naivi in alegerile lor, pentru ca nu toata lumea le doreste binele si profita de generozitatea lor. Sunt foarte practice si critice, judeca destul de repede, insa niciodata nu te vor parasi cand vei avea nevoie de ele.
 
Balanta: – Isi asculta in permanenta inima, se ghideaza mult dupa intuite si traiesc prezentul. Sunt firi romantice, foarte sociabile si carismatice. Le place sa-si traiasca viata la maxim.
 
Scorpion: – Isi organizeaza foarte bine timpul si activitatile. Sunt persoane curajoase, carora nu le este frica de schimbare, dar si protective, mai ales cu familia.
 
Sagetator: – Pun mare pret pe loialitate, sinceritate si corectitudine. Prefera sa priveasca adevarul in fata, chiar daca doare, decat o minciuna spusa cu zambetul pe buze. Stiu sa se faca placuti de cei din jur, sunt optimisti si veseli.
 
Capricorn: – Sunt intelepti. Niciodata nu actioneaza fara sa analizeze bine situatia, nu iau decizii pripite si nici nu judeca o persoana inainte sa o cunoasca.
 
Varsator: – Plini de viata, mereu sunt pusi pe glume. Curiosi din fire, niciodata nu pot sta locului. Ofera totul fara sa astepte ceva in schimb, iar atunci cand gresesc, nu le este frica sa recunoasca.
 
Pesti: – Este diplomat, dar si destul de aprig la manie. Te poate jigni cu o eleganta de invidiat. Se supara repede, iarta la fel repede. Chiar daca nu e o fire razbunatoare, nu-l ispiti, pentru ca nu e bine sa-l subestimezi.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu