Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… ce culoare te reprezinta

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... ce culoare te reprezinta

Berbec: – Rosul este culoarea pasiunii, a curajului, a luptei pentru ceea ce iti doresti. Este culoare care se impune si care nu accepta decat sa fie respectata pentru increderea pe care o ofera.
 
Taur: – Verdele este culoare vietii, a increderii si a concilierii. Este culoarea care iti arata ca lucrurile se pot rezolva si intr-un mod pasnic, fara sa fii nevoita sa incepi un razboi.
 
Gemeni: – Albastrul este culoarea creativitatii si a abilitatii de a lua propriile decizii, de a-ti asuma responsabilitatea actiunilor facute. Insa, in principal, este culoarea libertatii, a faptului ca nimeni nu poate sa-ti impuna nimic.
 
Rac: – Albul este culoarea rafinamentului, a elegantei si a generozitatii. Este o culoare care te impinge in a face alegeri si lucruri din sinceritate si corectitudine.
 
Leu: – Galbenul este culoarea care se face simtita peste tot, este centrul atentiei. Restul lucrurilor si persoanelor nu fac decat sa graviteze in jurul ei. Este o culoare care ofera incredere, curajul de a tinti sus, puterea de a-ti indeplini scopurile si de a fi neinfricat.
 
Fecioara: – Portocaliul este culoarea loialitatii, a fidelitatii si a stabilitatii. Este culoarea echilibrului, nu cauta sa aduca vijelii in propria existenta, pentru ca ii place confortul.
 
Balanta: – Rozul este culoarea optimismului si a sociabilitatii. Este culoare ce indica trairea prezentului la maxim, respectarea trecutului si privirea catre un viitor frumos. Negativitatea nu-si are locul.
 
Scorpion: – Turcoazul este culoarea stabilitatii si a puterii de a avea incredere in propria persoana. Este culoarea care detine puterea de recunoastere si de respectare a propriilor atuuri si slabiciuni.
 
Sagetator: – Visiniul este culoarea puterii interioare, care stie sa accepte schimbarea, poate infrunta orice obstacol, stie sa accepte o transformare, stie cand sa mearga mai departe, cand sa ramana si cand sa dea drumul.
 
Capricorn: – Verdele inchis este culoarea ce indica rationalismul. Inspira incredere, inteligenta si diplomatie, atentie sporita la detalii, dar si controlul asupra oricarui cuvant rostit.
 
Varsator: – Movul este culoarea intuitiei si a importantei faptelor, nu a cuvintelor. Este culoarea care impune si cere respect. Poti sa-ti ascunzi inima, emotiile, dar niciodata nu iti poti ascunde faptele, pentru ca ele vorbesc inainte de toate despre tine.
 
Pesti: – Griul este culoarea ce creeaza o punte intre emotii si rational. Are puterea de a se adapta in orice situatie, de a se face invizibil cand doreste, dar si de a-si impune prezenta.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu