Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun… cum alege sa se desparta

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun... cum alege sa se desparta

Berbec: – Nu vrea cearta, nu vrea tipete, astfel ca incearca sa explice cu calm care sunt motivele pentru care considera ca relatia voastra a ajuns la sfarsit.
 
Taur: – Ii este foarte greu sa se desparta pentru ca are un suflet sensibil. De aceea, va incerca sa iti arate prin propriile lui gesturi ca ceva nu este in regula intre voi doi.
 
Gemeni: – Sunt foarte plini de energie, se despart de parca te-ar invita in oras, incearca sa explice pe un ton vesel ca nu e sfarsitul lumii si ca meriti pe cineva mai bun.
 
Rac: – Pentru ca niciodata nu incepe o relatie decat atunci cand cu adevarat se indragosteste, incearca pe cat posibil sa provoace o despartire usoara, dupa care sa-ti ramana amic.
 
Leu: – Fiind o persoana mandra, considera ca este sub demnitatea lui sa te informeze ca nu mai sunteti impreuna. In general, persoanele cuplate cu un Leu afla ca s-au despartit de la cu totul alte persoane decat de la proprii parteneri.
 
Fecioara: – Este o persoana responsabila. Cu greu ajunge la decizia de a se desparti, iar daca o face, e pentru ca stie ca este incorect sa mai stea cu cineva pe care nu-l mai iubeste asa cum merita. Cand se pregateste de o despartire, devine distant, un pic indiferent si tot timpul nelinistit.
 
Balanta: – Cand considera ca totul s-a sfarsit din punctul lui de vedere, nu-l prea mai intereseaza opinia partenerei, cu atat mai putin sa ofere explicatii. Pur si simplu, dispare fara sa ofere nici macar un cuvant.
 
Scorpion: – Nu este rational cand vrea sa se desparta, va da toata vina pe tine, va considera ca tu esti cea care l-a facut sa nu fie indragostit de tine, pe romaneste spus, se va spala pe maini fara prea multe remuscari.
 
Sagetator: – Este o personalitate incantatoare si optimista, de aceea se va desparti la fel: cu zambetul pe buze, cu o gluma finala si cu promisiunea, pe care o va respecta, ca intotdeauna va fi acolo cand vei avea nevoie de el.
 
Capricorn: – Va fi foarte diplomat, va vorbi cu tine fata in fata, iti va raspunde la toate intrebari. Chiar te va convinge ca este decizia corecta pentru amandoi.
 
Varsator: – Va fi indiferent, te va face sa te simti singura intr-o relatie in doi, te va impinge pe tine sa iei decizia despartirii, pentru ca el nu va avea niciodata curaj sa o faca.
 
Pesti: –  Se vor desparti, se vor impaca, se vor desparti, se vor impaca iar. Pana vor reusi cu adevarat sa puna punct relatiei, va trece mult timp, va fi un proces lung, dureros si anevoios.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu