Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti, ca sa iti spun cum iti sabotezi singura relatia!

Spune-mi ce zodie esti, ca sa iti spun cum iti sabotezi singura relatia!Berbec: – Critici foarte mult, uneori chiar si in momente cand nu este necesar. Acest lucru este interpretat de partener drept o jignire.

Taur: – De dragul linistii in cuplu, ajungi sa faci doar ce iti dicteaza partenerul, iar nevoile lui devin principala ta preocupare.

Gemeni: – Nu te mai uita in ograda vecinului si ai grija de a ta. Nu-ti mai dicta propria relatie dupa lucrurile dintr-alta.

Rac: – Fuga ta dupa independenta financiara poate sa-ti intunece inima si sa indeparteze de tine omul te iubeste cu adevarat.

Leu: – Gelozia si posesivitatea sunt pavajele cu care iti trasezi drumul spre distrugerea propriei relatii.

Fecioara: – Acumularea atator tensiuni intre voi doi se datoreaza incapatanarii tale de a nu-i mai vorbi sau de a limita discutiile la cat mai putine cuvinte.

Balanta: – Ai momente in care vrei sa fii singura, libera, rece, sa te intereseze doar persoana ta. Acestea, insa, dau nastere unor fisuri care nu pot fi astupate.

Scorpion: – Sa speri ca barbatul de langa tine mai are nevoie de timp si de dragostea ta pentru a se schimba este o prostie. Te minti singura.

Sagetator: – Vei pierde in dragoste pentru ca nu esti dispusa sa faci nici un compromis. Acest lucru te impiedica in a te implica total intr-o poveste frumoasa.

Capricorn: – Nu ai nici un strop de rabdare pentru a asculta, pentru a fi acolo, pentru a nu trage concluziile gresite.

Varsator: – Vrei ca lucrurile in relatie sa mearga doar asa cum crezi tu de cuviinta, iar de cele mai multe ori fortezi anumite situatii fara rost.

Pesti: – Esti intr-o continua cautare a omului perfect. Intrucat acesta nu exista, nu iti gasesti niciodata linistea.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu