Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti, ca sa iti spun care e persoana potrivita pentru tine!

Spune-mi ce zodie esti, ca sa iti spun care e persoana potrivita pentru tine!Berbec: – Cine te va face sa razi pana la lacrimi iti va cuceri inima, deoarece umorul aproape ca-ti vindeca orice rana.

Taur: – Esti foarte isteata. De aceea ai nevoie de cineva care sa te provoace, care sa te faca sa vrei mai mult, sa lupti pentru mai mult, sa dovedesti ce poti.

Gemeni: – Vrei pe cineva care sa-ti aprecieze eforturile pe care le depui pentru a realiza un anumit lucru, care sa te observe.

Rac: – Persoana potrivita va intelege ca-ti vei dori momente de singuratate pentru a gandi, pentru a vorbi cu tine insati. Nu te va judeca pentru asta.

Leu: – Trebuie sa te aprecieze pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce ar vrea el ca tu sa devii. Atunci cand iti este alaturi, o face pentru ca adora atat partea ta buna, cat si lucrurile mai putin frumoase.

Fecioara: – Vrei pe cineva romantic, care sa-si dea seama ca gesturile mici, simbolice, conteaza mult mai mult decat cele marete.

Balanta: – Cel care iti va oferi iubire neconditionata si in care iti vei pune toata increderea, fara sa ai nici o urma de indoiala, este omul potrivit tie.

Scorpion: – De la partener ceri loialitate completa. Este singurul lucru pe care nu esti dispusa sa-l negociezi.

Sagetator: – Pentru ca esti foarte visatoare, vrei ca persoana ideala sa fie mai rationala ca tine, cu picioarele pe pamant, sa te poata ajuta sa gasesti un echilibru, dar, in acelasi timp, care sa nu te opreasca.

Capricorn: – Pentru tine, romantismul are o valoare aparte. Vrei pe cineva care sa aprecieze momentul in care luati cina in doi, la lumina lumanarilor.

Varsator: – Vrei alaturi un barbat sexy, puternic, care sa te faca sa-l dezbraci cu privirea, sa te simti mandra cand pasesti alaturi de el.

Pesti: – Tii mult la nucleul familiei. De aceea ai nevoie ca el sa fie stalpul tau de sprijin. Iti trebuie un om responsabil, care pune familia pe primul loc.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu