Astro Citeste viitorul

Spune-mi ce zodie este el, ca sa iti spun ce-l plictiseste cel mai repede la o femeie!

Spune-mi ce zodie este el, ca sa iti spun ce-l plictiseste cel mai repede la o femeie!Berbec: – Are nevoie de cineva care sa-l provoace intelectual. Cel mai anost lucru pe care il gaseste la o femeie este incapacitatea de a face fata unei discutii cat de cat simple.

Taur: – Prea multa energie si exuberanta pot fi foarte atragatoare la inceput, dar apoi devin doar sufocante si epuizante, iar un Taur doreste sa-si aprecieze momentele de liniste.

Gemeni: – Adora o femeie frumoasa, insa daca aceasta vorbeste mai mult decat ar trebui, isi pierde foarte repede interesul.

Rac: – Femeia care sustine ca este independenta, dar se foloseste de barbati pentru a-si indeplini dorintele, il face pe Rac sa se uite in alta parte.

Leu: – O femeie materialista, care pune pret mai mult pe ea decat pe ceilalti, nu va atrage mai mult decat un salut din partea Leului.

Fecioara: – Ii place sa fie in centrul atentiei. Asadar, va fi indepartata rapid din scena o femeie care vrea la fel de mult sau chiar mai mult decat el sa fie in lumina reflectoarelor.

Balanta: – Se plictiseste foarte repede, deci femeia trebuie sa se reinventeze in fiecare saptamana pentru a-i atrage atentia in continuare. De altfel, uraste monotonia si rutina.

Scorpion: – Il plictisesc scenele de gelozie inutile. Nu suporta sa fie supus zecilor de intrebari incarcate cu suspiciuni.

Sagetator: – O femeie care face tot ce spune el, care asculta, are rabdare, ii indeplineste si ultima dorinta, este femeia de care se plictiseste instant.

Capricorn: – Nu suporta lenesele. Vrea pe cineva care sa dea din matura, nu din gura.

Varsator: – Stie sa reactioneze. Cand femeia de langa el ia decizii ce nu sunt bazate pe logica, ci doar pe emotii, are o problema.

Pesti: – Daca femeia nu-l ia in serios si presupune ca el este doar o recuzita, de care se poate lipsi cand vrea, pleaca fara sa se uite in urma.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu