Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… ce iti poate declansa depresia

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun …ce iti poate declansa depresiaBerbec: Familia este extrem de importanta pentru tine iar atunci cand acest echilibru este zdruncinat simti ca nu iti mai gasesti siguranta.

Taur: Stresul profesional aproape zilnic te poate duce cu usurinta pe marginea unui colaps psihic, presiunea de a fi cea mai buna, in cel mai scurt timp, de a avea toate solutiile si raspunsurile, poate fi pentru oricine prea mult.

Gemeni: Este normal sa ai indoieli si intrebari, insa sa vezi doar partea negativa in orice si in oricine te poate duce cu usurinta spre o stare de depresie de necontrolat.

Rac: Pentru tine conditia fizica este importanta, daca tu nu te simti bine in propriul corp cu atat mai putin vei fi increzatoare in propriile abilitati.

Leu: Abuzurile de orice tip, fie alcool, medicamente, cafea, pot avea consecinte cu totul neplacute asupra personalitatii tale.

Fecioara: Cand de tine depind alte persoane simti continuu presiune pe umerii tai, de a face ceva, de a fi cea care mentine totul sub control, dar nu incerca sa faci totul de una singura caci iti vei consuma toata energia posibila.

Balanta: Ai putini prieteni adevarati si de aceea relatia cu acestia este una foarte importanta, atunci cand intervin certuri puternice si esti incapabila sa rezolvi situatia te simti inutila si vinovata.

Scorpion: O despartire te poate pune pentru ceva timp la pamant deoarece mereu analizezi fiecare sectiune a relatie incercand sa iti dai seama cine a gresit si cand, daca este sau nu vina ta si ce ai fi putut face pentru a astupa prapastia dintre voi.

Sagetator: Desi poate suna un pic ciudat, la tine depresia poate fi cauzata si de schimbarile bruste ale vremii, fiind foarte sensibila la schimbarile de temperatura, acestea au un efect neplacut pentru cateva zile asupra ta.

Capricorn: Dependenta de internet si izolarea de lumea din jurul tau te poate transforma intr-o persoana ce isi traieste viata doar intr-un mod virtual, indepartandu-i pe cei dragi.

Varsator: Dietele sunt bune intr-o anumita masura, dar cand in fiecare luna iti schimbi dieta si devii complexata de orice forma a corpului tau, poate fi o presiune ce iti poate scapa cu usurinta de sub control.

Pesti: Incearca sa recastigi controlul asupra deciziilor pe care le iei, actioneaza astazi si nu amana alegeri ce ar trebui facute pentru binele tau, este usor sa ignori situatii insa asta nu inseamna ca vor disparea din viata ta, ci doar ca te vei lovi de ele mai tarziu.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu