Astro Citeste viitorul

Aflati mai multe despre partenerul vostru studiindu-i palmele si liniile lor!

Aflati mai multe despre partenerul vostru studiindu-i palmele si liniile lor!Poate doar un simplu joc de societate sau poate putin mai mult decat atat, chiromantia poate fi foarte distractiva ca mod de petrecere a timpului si iti poate in acelasi timp oferi unele indicii pretioase asupra unui potential partener sau revelatii neasteptate despre persoana cu care iti imparti viata de luni sau chiar de ani de zile.

Partea cea mai buna atunci cand vine vorba de chiromantie este ca se invata foarte repede si nu necesita mare glagorie, fiind de ajuns sa te afli in posesia unei carti serioase de "citit in palma" pentru a deprinde regulile de baza si a iti desavarsi cu timpul tehnica, reusind astfel sa ajungi la niste performante notabile, cand poti sti cine este persoana din fata ta doar dupa o consultare rapida a palmelor sale.

Inceputurile pot fi totusi ceva mai confuze si de aceea sfaturile profesionistilor sunt acum binevenite, acestia invatandu-ne printre altele si care palma trebuie supusa initial analizei noastre. Pentru dreptaci, va fi bineinteles vorba despre palma dreapta, adica mana lor activa, iar stangacii ne vor oferi indicii clare despre dansii daca le consultam mai intai palma stanga.

Este deci important sa descoperim din start daca subiectul nostru este dreptaci sau stangaci, mai apoi putand sa consultam si mana "pasiva", care ne va oferi unele indicii nu atat privitor la personalitatea lor cat privitor la trasaturile genetice mostenite si, eventual, un posibil curs al destinului acestora in acord cu aceste trasaturi native ale lor.

Unele persoane nici macar nu au liniile si alte detalii ale palmelor identice sau macar asemanatoare, in cazul acestora discutandu-se fara indoiala despre fiinte foarte active, care isi construiesc destinul in ciuda mostenirii lor genetice, pe care incearca sa o depaseasca sau macar sa o imbunatateasca. La acestia deci, palma activa si cea pasiva vor prezenta linii diferite, iar noi vom sti ca ei au reusit sa se autodepaseasca sau, in situatii mai rare, s-au intors impotriva propriei firi si au devenit astfel complet straini de chiar esenta personalitatii lor.

Mai inainte de consultarea propriu-zisa a palmelor, tot specialistii in chiromantie ne recomanda sa studiem si forma acestora, aici putand descoperi o palma patrata sau una lunga, si de asemenea sa studiem si lungimea degetelor, in acest caz putand observa niste degeta mai lungi sau mai scurte, plecand in analiza noastra intotdeauna de la dimensiunile degetului mijlociu.

Poate surprinzator sau poate nu, forma palmelor ne permite sa le incadram dupa criterii strict astrologice in 4 categorii, corespunzatoare elementelor primordiale, astfel noi discutand despre palme de aer (patrate, cu degete lungi si linii subtiri, bine marcate), palme de pamant (patrate, cu degete scurte si linii groase, puternic marcate), palme de foc (lungi, cu degete scurte si linii dese si proeminente) si palme de apa (lungi, cu degete lungi si linii dese si fine, dar nu foarte pronuntate).

Doar pe baza acestei clasificari, vom putea descoperi de la bun inceput anumite indicii privitor la personalitatea unui potential partener, astfel afland, de exemplu, ca cineva cu o palma de aer este o persoana sociabila si inteligenta, mereu in cautare de nou si aventura, dar guvernati totusi de ratiune si nu de pasiunile de moment. Pentru acestia comunicarea intr-o relatie este esentiala, ei nefiind niste parteneri foarte carnali ci mai degraba rafinati si destul de romantici.

Prin opozitie, palma de pamant ne va arata o persoana foarte practica, cu picioarele pe pamant, marcata de multa vitalitate si mereu la unison cu energiile locului unde isi traiesc viata. Acestia nu vorbesc foarte mult, dar cauta un sprijin moral si afectiv la partenerul lor si sunt foarte directi si onesti cu acesta atat timp cat nu sunt respinsi sau inselati.

Palma de foc este caracteristica pentru lideri, acestia putand sa ia fraiele in maini atat in plan profesional cat si in cel romantic si avand de aceea mereu o atitudine pozitiva, dar si usor autoritara. Nu se tem deloc de riscuri, stiu ce au de facut mai intotdeauna si reusesc de cele mai multe ori sa isi atinga obiectivele propuse.

In sfarsit, palma de apa este definitorie pentru artisti sau persoanele marcate de o viata interioara bogata, acestia avand o sensibilitate aparte si putand parea de aceea fiinte mai vulnerabile decat restul. Depind foarte mult de dragoste si vor face tot posibilul sa ofere si sa primeasca dragoste din preaplin.

Plecand astfel de la aceasta analiza de suprafata, dar suficient de concludenta se poate trece apoi la o examinare mai in profunzime a liniilor palmei si a celorlalte detalii, toate semnificatiile si intelesurile ascunse putand fi aflate prin consultarea unui manual mai cuprinzator de chiromantie. Se prea poate ca nici asa sa nu descoperim mare lucru despre persoana iubita, dar macar va fi un joc distractiv si chiar usor erotic, asa ca de ce nu sa incerci si asta daca tot nu mai stii cum sa iti pierzi vremea altfel.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu