Astro Astrologia zodiilor

Ce spune forma fetei despre tine… III

Ce spune forma fetei despre tine....IIIFata patrata
 
Sunt persoane cu o personalitate puternica, aproape dominanta. Nascuti pentru a fi lideri, pot face alegeri rationale, stiu sa isi tina echipa unita, pot duce la capat proiectele avute in lucru si niciodata nu se dau batuti. Le place sa fie persoane ocupate, mereu sa aiba ceva de facut, doresc sa se simta utili si nu doar ca niste piese de muzeu. Au o energie debordanta si stiu sa isi impuna punctul de vedere.

Au o minte ascutita si stiu sa faca alegeri profitabile la momentul oportun. Pot citi persoanele din jurul lor cu usurinta si stiu pe cine sa elimine din grupul lor de prieteni si pe cine sa tina aproape.

Pot manipula la sange, netinand cont de emotii sau de consecinte, atunci cand doresc, un anumit lucru; nimic si nimeni nu ii poate opri in a-l obtine, chiar daca asta inseamna sa minta, sa insele sau sa tradeze.

Nu considera ca banii aduc fericirea insa sunt siguri ca o pot intretine si atunci vor face tot posibilul pentru a avea o situatia materiala buna care sa le permita sa isi faca toate poftele.

Pot lua decizii dure si de aceea nu este indicat sa ii subestimezi pentru ca iti vor arata o fata a personalitatii lor pe care nu este indicat sa o cunosti.

Insa sunt persoane loiale, care atunci cand iubesc stiu sa respecte partenerul, sa il sprijine si la bine si la greu si sa il ajute sa devina tot mai bun. Sunt persoane romantice si le place sa faca multe suprize placute, le place sa isi alinte uneori partenerul excesiv; dar pentru ca toate astea sa se intample este nevoie sa intalneasca persoana potrivita, altfel se vor transforma in persoane instabile.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu