Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… ce fel de prietena esti

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spune………ce fel de prietena estiBerbec: Esti foarte directa, nu ii vei ascunde niciodata adevarul doar pentru a-i cruta sentimentele, esti realista si vei face orice sa iti aduci buna prietena cu picioarele pe pamant.
 
Taur: Stii sa asculti, fara prea multe cuvinte determini persoanele de langa tine sa isi pun viata pe tava in fata ta, esti ca o oaza de linistite pentru cei care te cunosc.
 
Gemeni: Esti o prietena loiala, nu joci pe mai multe fronturi si iti accepti prietenii asa cum sunt ei cu bune si cu rele. Niciodata nu vrei trada persoanele care cu adevarat inseamna ceva pentru tine.
 
Rac: Esti extrem de generoasa, din putinul tau imparti cu toata lumea si nu te zgarcesti la nimic. Niciodata nu ai sa refuzi pe cineva drag, ci vei face tot posibilul sa ajuti.
 
Leu: Persoanele din jur tau te stiu ca fiind de incredere, de aceea mai mereu afli cele mai neasteptate secrete, ce-i drept nici nu dai nimic afara din casa si ce ti se spune ramane doar la tine.
 
Fecioara: Esti genul de prietena care indiferent de timp sau distanta ce va desparte mereu va gasi loc de un telefon, de o iesire pentru persoanele dragi tie.
 
Balanta: Sociabila si plina de viata mereu atragi ca un magnet persoane in jurul tau, esti o prietena ce stie sa readuca la viata orice persoana trista sau suparata.
 
Scorpion: Curioasa din fire, mereu esti interesata de prietenele tale, vrei sa stii daca sunt bine, sanatoase, fericite si daca exista undeva opusul celor numerotate vei gasi orice portita pentru a le inveseli.
 
Sagetator: Zambetul tau este aproape molipsitor, insa inspiri foarte mult curaj celor din jur fiind o persoana ce nu se da batuta una cu doua, stii sa iti motivezi persoanele la care tii cu adevarat.
 
Capricorn: Esti crud de sincera si nu vei permite persoanelor care chiar iti sunt foarte apropiate sa te calce pe coada. De aceea nu iti lasi prietenele sa se apropie de tine mai mult decat este strict necesar.
 
Varsator: Prietenie pana la bani, ai avut parte de cateva experiente total neplacute cu personaje in care aveai totala incredere si acestea nu au facut decat sa profite; de atunci esti foarte atenta cu cine te imprietenesti.
 
Pesti: Grijulie, mereu esti atenta cu ce spui sau ce faci, nu te lasi ghidata de emotii si mereu tinzi sa fii rationala, indiferent de e zi sau noapte daca cineva drag are nevoie de ajutorul, tau vei fi acolo.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu