Astro Astrologia zodiilor

Paul Wesley – Leul cu colti

Paul Wesley – Leul cu coltiCel mai bine il stim pe Paul Wesley din seria Vampire Diaries care l-a adus in prim planul serialelor tv si direct in inima fanelor. S-a nascut pe 23 iulie 1982, New Brunswick, New Jersey, USA. Insa nu este prima data cand se afla sub lumina reflectoarelor, jucand deja in filme ca: Smallville, The O.C., Law & Order etc. Are trei surori si este originar din Polonia. Numele de familie real este Wasilewski, insa fiind greu de pronuntat, acesta l-a schimbat in Wesley. A descoperit pasiunea pentru cinematografie inca din liceu, si-a urmat instinctul, iar acum este unul dintre cei mai indragiti tineri actori de la Hollywood.

Leul este un semn de foc, ceea ce inseamna ca nu se da batut cu usurinta. Odata ce a hotarat ce are de facut, nimic nu il va opri in a-si indeplini scopul. Este un lider, mereu isi impune sa fie mai bun, sa obtina mai mult. Are o carisma puternica, ce il ajuta sa convinga persoanele din jurul sau sa faca exact ceea ce el doreste.

Ii atrag atentia persoanele ce au rabdare sa il cunoasca si sa il aprecieze pentru ceea ce face. Nu ii plac lingusitorii dar nici nu ii alunga din calea sa, pentru ca are un orgoliu ce trebuie magulit din cand in cand. Are ambitii mari si nu doreste ca viata sa treaca pe langa el fara sa faca ceva de care sa fie mandru. Nu este foarte intelegator insa, isi pierde rabdarea repede si cu greu ii poti cu adevarat cuceri inima.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu