Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun… ce il irita

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun…………ce il iritaBerbec: De obicei considera ca parerea lui este suficienta si nu ii place deloc cand ii dai sfaturi chiar daca intentiile tale sunt din cele mai bune, mai bine nu.
 
Taur: Cand razi de pasiunile lui, fie ca e vorba de colectionat monezi sau ca joaca Warcraft; isi ia fiecare pasiune in mod serios.
 
Gemeni: Uraste cand ii este luata vorba de la gura si nu il lasi sa isi spuna parerea. Mai ales cand iti scapa tie si un “Taci” deja se face rosu la fata.
 
Rac: Ii displace total cand ii critici prietenii apropiati, este foarte protector si te va izbi cu replici dure daca nu ai niste argumente puternice in spate pentru a-ti sustine opinia.
 
Leu: Cand il critici in public ii vine sa iti intoarca spatele, fie iti plateste cu aceeasi moneda, fie nu spune nimic si sta bosumflat pentru restul serii.
 
Fecioara: Pentru el este important sa poata avea incredere in tine, dar incepe sa isi piarda din respect pentru tine cu cat uiti sa te tii de promisiuni.
 
Balanta: Nu ii place sa fie supus presiunii, ii displace total cand incerci sa il determini sa ia o hotarare intr-un timp scurt, in consecinta devine mai rece.
 
Scorpion: Prefera sa stie de la tine adevarul crud decat sa te prinda cu minciuni. Nu suporta sa stie ca este luat drept naiv si prostut, este suficient de orgolios incat sa nu iti ierte nimic.
 
Sagetator: Are alergie cand aude pe cate cineva care incearca sa il corecteze, fie ca e gramatical, sau sa incerce sa ii schimbe opinia asupra diverselor subiecte de conversatie.
 
Capricorn: Este foarte responsabil cand vine vorba de bani, nu suporta persoanele care incearca sa se foloseasca de banii lui indiferent cat de draga ii este persoana respectiva.
 
Varsator: Nu accepta sa ii fie ingradita libertatea, cu cat simte ca este mai inchis cu cat va incerca sa fuga.
 
Pesti: Cand nu este apreciat pentru faptele pe care le face pentru a te impresiona acesta are tendinta sa devina repede rautacios si nepoliticos.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu