Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca iti spun… ce-l deranjeaza cel mai mult

Spune-mi ce zodie este el ca iti spun... ce-l deranjeaza cel mai mult

Berbec: – Nu ii place deloc cand il critici sau cand te oferi sa-l ajuti fara sa iti ceara el sa-i dau un sfat in ceea ce-l priveste.
 
Taur: – Poate tu doar glumesti, cu inocenta, si nu ai nici o intentie rea, insa cu cat il ironizezi mai mult, chiar si in spirit de gluma, cu atat il vei indeparta mai mult.
 
Gemeni: – Nu suporta sa se vorbeasca in numele lui. Asadar, cand incerci sa monopolizezi discutia, se va simti dator sa iti readuca aminte ca si el are o parere de spus.
 
Rac: – Cand incepi sa ii jignesti prietenii, pentru care si-ar da si viata, o va lua ca pe un afront la propria persoana, intrucat este foarte loial persoanelor dragi.
 
Leu: – Este orgolios si nu suporta deloc momentele cand faci complimente altui barbat, chiar daca acestea sunt inocente. Este foarte gelos.
 
Fecioara: – Tine cont mult de respect si incredere, astfel ca orice promisiune de-a ta, nerealizata, va fi luata drept o jignire.
 
Balanta: – Adora sa fie in centrul atentiei tale. In momentul in care nu-l vei mai trata ca si cum in jurul lui s-ar invarti soarele, se va simti ofensat si te va trata fix la fel.
 
Scorpion: – Nu-si arata sentimentele, dar este foarte sensibil. Desi tu poate consideri ca nu inseamna prea mult sa-i spui ca ai nevoie de el, pentru persoana lui inseamna totul. Cand il vei trata cu superficialitate, se va inchide in propria cochilie.
 
Sagetator: – Sunt oameni care traiesc prezentul, iubesc aventura. Ii irita la maxim cand tu te impiedici in detalii minore si in descrierea detaliata a anumitor lucruri.
 
Capricorn: – Uraste cand incerci sa ii citesti gandurile, sa iti dai seama de cum va reactiona in anumite situatii. Nu suporta sa fie controlat sau tinut sub lupa.
 
Varsator: – Are un fler pentru minciuni de nu este adevarat. Nu suporta cand te prinde ca il minti, se supara extrem de tare si alege sa nu iti vorbeasca cu zilele.
 
Pesti: – Considera ca ideile lui sunt originale si importante. De aceea, cand vei incerca sa-ti impui punctul de vedere, il va deranja si o va lua ca pe o provocare.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu